[PRÈVIA] Barça B - Lleida: Toca reaccionar

[PRÈVIA] Barça B - Lleida: Toca reaccionar

[18.00 hores, Barça TV / Esport3 / Barça TV+] El filial blaugrana rep avui al tercer classificat a l’Estadi Johan Cruyff amb la necessitat de sumar per sortir de la zona de descens

El Barça B afronta avui una autèntica final a l’Estadi Johan Cruyff. L’equip de Garcia Pimienta rep aquesta tarda al Lleida, tercer classificat, a l’Estadi Johan Cruyff amb la necessitat de sumar els tres punts per sortir de la zona de descens. Les tres derrotes consecutives a camp contrari -Andorra (1-0), Hospitalet (2-0) i Olot (2-1)- han deixat al jove filial blaugrana en una situació delicada que avui s’ha de començar a revertir. El partit es jugarà a les 18.00 hores i es podrà veure per televisió a Barça TV i Esport3 i per tot el món per la plataforma Barça TV+.

El Lleida arriba fort al que serà el seu debut a l’Estadi Johan Cruyff. L’equip de Manuel Jesús Casas, Molo, es presenta a Barcelona després de sumar 9 punts dels darrers 12 possibles. La temporada passada aquest partit, situat aleshores a la segona volta, no es va poder celebrar a causa de la crisis sanitària provocada per la COVID-19. Així que el darrer precedent a camp blaugrana el trobem a la temporada 2018/19 quan el Barça B es va imposar al Lleida per 2-1, amb gols de Carles Pérez i Collado.

La Llista de convocats

Garcia Pimienta recupera a Konrad, que es va perdre el partit a Olot a l’estar en dinàmica de primer equip, però té les baixes per lesió per aquest partit de Sarsanedas, Hiroki Abe, Igor, Ilaix Moriba, Solano i Oriol Busquets. El porter Iñaki Peña i Mingueza, en dinàmica de primer equip, tampoc entren en la convocatòria. La llista de 20 jugadors convocats la formen: Carevic, Arnau Tenas, Comas, Mika, Nils Mortimer, Lucas de Vega, Collado, Konrad, Matheus, Jandro, Gustavo Maia, Álvaro Sanz, Zeballos, Ramos Mingo, Manaj, Balde, Nico, Peque i els juvenils José Marsà i Ilias.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut