[PRÈVIA] L’Hospitalet - Barça B: Amb l’objectiu de sumar els primers punts fora de casa

[PRÈVIA] L’Hospitalet - Barça B: Amb l’objectiu de sumar els primers punts fora de casa

[17 hores, Barça TV / Esport3 / Barça TV +] El filial blaugrana juga avui el segon partit consecutiu de Lliga lluny de l’Estadi Johan Cruyff conscient de la necessitat que té de retrobar-se amb el gol i la victòria

Oblidar la derrota d’Andorra, retrobar-se amb el gol i sumar fora de casa per primera vegada en la temporada. Aquest és el triple objectiu que s’ha proposat avui el Barça B, vuitè classificat amb dos partits menys, en la seva visita al difícil camp d’un Hospitalet que marxa en quarta posició després de sumar dos victòries, un empat i dues derrotes a les primeres cinc jornades. El darrer precedent entre tots dos clubs posa en avís als blaugranes. I és que els riberencs van eliminar de la Copa Catalunya al filial de Garcia Pimienta la passada temporada a la primera ronda disputada al mes d’agost del 2019 després d’empatar 0-0 al final dels 90 minuts i guanyar per 4-3 la tanda de penals. El partit es jugarà a les 17.00 hores a l’Estadi Municipal de Futbol de l’Hospitalet i es podrà veure per televisió a Barça TV i Esport3 i per tot el món per la plataforma Barça TV+.

previa hospi 1

El Barça B ha treballat tota la setmana amb l’objectiu de retrobar-se amb el gol. I és que, de moment, només Arnau Comas ha estat capaç de marcar el gol que va donar la victòria davant del Nàstic. El filial blaugrana es va quedar sense marcar a casa davant del Prat (0-0) i fora a camp de l’Andorra (1-0). Avui toca reaccionar, conscients de la importància del partit, per oblidar la derrota a camp andorrà i per sumar per primera vegada fora de casa. I no serà fàcil. Els partits entre L’Hospitalet i el Barça B sempre han estat molt igualats a la Segona Divisió B. S’han enfrontat en 22 ocasions amb un balanç de 9 victòries blaugranes, 8 empats i 5 victòries riberenques. El darrer precedent a la Lliga va ser la temporada 2016/17, a la jornada 35, amb empat (2-2). Fali i Cardona van marcar els gols blaugranes.

 La llista de convocats

Garcia Pimienta té les baixes per lesió per aquest partit de Sarsanedas, Hiroki Abe, Igor, Ilaix Moriba, Solano i Manaj, que es perd el partit per una indisposició estomacal. El porter Arnau Tenas i Mingueza, en dinàmica de primer equip, tampoc entren en una convocatòria on si que hi figuren Alejandro Balde i el capità Àlex Collado després de rebre avui l’alta mèdica. La llista de 18 jugadors convocats la formen: Iñaki Peña, Carevic, Comas, Mika, O. Busquets, Nils Mortimer, Lucas de Vega, Collado, Konrad, Matheus, Jandro, Gustavo Maia, Álvaro Sanz, Zeballos, Ramos Mingo, Balde, Nico i Peque.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut