[PRÈVIA] Barça B - Nàstic: Un rival duríssim per obrir la Lliga

[PRÈVIA] Barça B - Nàstic: Un rival duríssim per obrir la Lliga

[18 hores, Barça TV / Esport3 / Barça TV +] El filial blaugrana comença aquesta tarda la temporada oficial a l’Estadi Johan Cruyff contra un dels rivals més difícils de la Segona Divisió B

El Barça B comença aquesta tarda la temporada oficial a l’Estadi Johan Cruyff contra un dels equips més difícils de la categoria: el Nàstic de Tarragona (18.00 hores). El renovat filial blaugrana rep a un rival que ha signat una molt bona pretemporada i que, tot i no poder comptar amb el seu primer entrenador, Toni Seligrat -en aïllament 10 dies al ser contacte estret d’un COVID+-, buscarà un bon resultat com el que va obtenir la passada temporada a la segona jornada de Lliga (2-2). El partit es disputa a porta tancada, seguint tot el protocol COVID establert per les autoritats sanitàries, i es podrà seguir per Barça TV, Esport3 i Barça TV+.

El Barça B arriba al debut amb ganes de treure’s el mal sabor de boca que van deixar els dos darrers partits amistosos disputats contra el Badalona (0-0) i el Cornellà (0-1). Els homes de Garcia Pimienta, amb la mitjana d’edat més jove de la categoria (19,8 anys), buscaran una primera victòria que consolidi al grup i els hi doni la confiança necessària per afrontar una nova temporada en la que està en joc la classificació per a la nova Segona Divisió B, que passarà a denominar-se Primera Divisió RFEF, i que entrarà en vigor la temporada 2021/22. Un total de 102 equips comencen aquesta jornada la Lliga de Segona Divisió B i només 36 es classificaran per a la nova categoria de bronze del futbol espanyol. El Barça B té, per tant, el repte d’assolir aquesta nova categoria com a primer objectiu.

Llista de 20 convocats

Aquesta estranya temporada oficial, marcada per la crisi sanitària de la COVID-19, comença avui a l’Estadi Johan Cruyff. I ho fa amb un Barça B que té les baixes per lesió de Collado, Sarsanedas, Balde, Igor i Rei Manaj. Garcia Pimienta ha convocat per aquest partit a 20 jugadors: Iñaki Peña, Carevic, Solano, Mingueza, Ramos Mingo, Comas, Mika, Jandro, Álvaro Sanz, Ilaix, Oriol Busquets, Lucas de Vega, Matheus, Nico, Hiroki, Maia, Zeballos, Peque, Konrad i Nils. La nova normativa permet fer fins a cinc canvis. Barça B i Nàstic van empatar la passada temporada a l’Estadi Johan Cruyff en el primer partit oficial que es disputava a la nova casa del filial (2-2). Jorge Cuenca i Guillem Jaime van marcar els gols blaugranes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut