Zeballos: “És una gran oportunitat estar al Barça“

Zeballos: “És una gran oportunitat estar al Barça“

El davanter procedent del Girona ha estat presentat a l’Estadi Johan Cruyff

Joaquín Zeballos ha estat presentat com a nou jugador del Barça B. L’acte que ha tingut lloc a l’Estadi Johan Cruyff ha tingut la presencia del directiu responsable del Barça B, Xavier Vilajoana, i del director del Futbol Formatiu, Patrick Kluivert.

Cal recordar que Zeballos arriba al filial blaugrana cedit del Girona fins a final de temporada. El davanter uruguaià va néixer el 13 de novembre de 1996 a Castillos (Uruguai). El davanter va començar la seva carrera al futbol formatiu del Maldonado des d’on va passar a l’Huracán. Allà només va jugar una temporada ja que després va fitxar pel Juventud. És des d’aquest club des d’on va donar el salt al Girona després de marcar 19 gols. Al club català ha participat en sis partits.

Declaracions de Joaquín Zeballos

"Estic molt content de pertànyer a aquest Club i defensar aquesta samarreta. Tinc ganes de començar i ajudar a l'equip a aconseguir els objectius".

"El Barça és un dels clubs més grans de món, és un orgull i és una oportunitat ser aquí".

"Quan et vol un club com el Barça la decisió de venir és molt més fàcil. Intento gaudir d'estar aquí i ara el que toca és aprofitar-ho".

"Em defineixo com un ‘9’ que li agrada estar entre els defenses, oportunista per rematar i fer gols"

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut