Els quatre capitans del Barça B

Els quatre capitans del Barça B

Álex Collado s’estrena com a primer capità del filial i estarà acompanyat en el càrrec per Mingueza, Oriol Busquets i Jandro

El Barça B 2020/21 ja té els seus capitans. Álex Collado s’estrena com a primer capità del filial i estarà acompanyat en el càrrec per Òscar Mingueza, Oriol Busquets i Jandro Orellana. Els quatre jugadors s'han format en la Masia.

D’aquesta manera, Álex Collado iniciarà la seva primera campanya com a primer capità del Barça B. Mingueza serà el segon capità de l’equip mentre que Oriiol Busquets serà, com a la temporada 2018/19, el tercer i Jandro Orellana el quart responsable d’un filial que aquest dissabte rep la visita del Cornellà a l’Estadi Johan Cruyff a les 18.00 hores en el darrer partit amistós de la pretemporada.

Collado: "Vull triomfar al Barça"

“Estic molt content d’haver estat escollit primer capità de l’equip. Per a un jugador de la Masia és un privilegi i també una responsabilitat per què recullo el testimoni de dos grans companys com són Sarsanedas i Monchu”, ha declarat Collado a Barça TV. El nou capità del filial de Garcia Pimienta ha explicat per què ha apostat aquest estiu per quedar-se al Club: “Vull triomfar al Barça. M’he format a la Masia i he decidit continuar un any més al filial per què vull convèncer a Ronald Koeman de les meves possibilitats d’estar al primer equip”.

Álex Collado, de 21 anys, porta a la Masia des de l’Aleví B. Després de passar per totes les categories del futbol formatiu blaugrana va ser un dels membres de la plantilla que va guanyar la UEFA Youth League amb el Juvenil A la temporada 2017/18. Va debutar amb el Barça B el 17 de març del 2018 en un partit contra el Llorca. Amb el filial ha disputat un total de 61 partits en els que ha marcat 10 gols. La temporada 2018/19 debuta al primer equip, de la mà d’Ernesto Valverde, a la jornada 36 de Lliga en el partit que el Barça va guanyar per 2-0 al Celta al Camp Nou.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut