Andrés Solano, nou reforç per al Barça B

Andrés Solano, nou reforç per al Barça B

El defensa colombià, de 22 anys, s’incorpora al filial blaugrana com a cedit fins al 30 de juny del 2021 amb una opció de compra

El FC Barcelona ha tancat un acord amb l’Atlètic de Madrid per a la cessió d’Andrés Solano al Barça B. El jove lateral dret colombià s’incorpora al Barça fins al 30 de juny del 2021 amb opció de compra. El jugador ha signat aquest divendres al matí a l’Estadi Johan Cruyff amb la presència del directiu responsable del Barça B, Xavier Vilajoana.

Posteriorment, ha realitzat el seu primer entrenament amb el Barça B.

Andrés Felipe Solano Dávila, nascut a Santa Marta (Colòmbia) el febrer del 1998, té 22 anys, i va arribar a l’Atlètic de Madrid als 16 anys en l’etapa Juvenil. Des d’aleshores, ha estat una peça imprescindible en el Juvenil A de l’Atlètic en el que destaca el doblet aconseguit el curs 2015/16. Des de la temporada 2017/18 forma part de la plantilla del filial matalasser amb qui ha disputat un total de 64 partits i ha marcat dues dianes. Fins i tot, ja ha debutat amb el primer equip de l’Atlètic de Madrid. Va ser el passat 9 de març del 2019 en la victoria de l’equip matalasser davant el Leganés (1-0) al Wanda Metropolitano. Solano va disputar 45 minuts. El defensa colombià, a més, ha estat internacional amb la selecció colombiana sub-23, amb qui ha jugat cinc partits.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut