Acord amb el Girona per a la cessió de Monchu

Acord amb el Girona per a la cessió de Monchu

El club gironí es farà càrrec de la fitxa del jugador i s’assegura una opció de compra sobre el migcampista del Barça B

El FC Barcelona i el Girona han arribat a un acord per la cessió del jugador Monchu Rodríguez fins el 30 de juny del 2021. El club gironí es farà càrrec de la fitxa del jugador i s’assegura una opció de compra sobre el centrecampista del Barça B.

El FC Barcelona expressa públicament el seu agraïment a Monchu pel seu compromís i la seva dedicació i li desitja molta sort i èxits en el futur.

Monchu, de 21 anys, va arribar a la Masia procedent del Mallorca per reforçar l’Infantil A. La seva meteòrica progressió el va portar a debutar amb el Barça B amb 17 anys, quan encara formava part de la plantilla del Juvenil A. El debut amb el filial blaugrana va ser el 15 de desembre del 2017 a l’estadi Ramón de Carranza. Amb el filial blaugrana ha disputat un total de 63 partits en els que ha marcat 11 gols. El passat 8 d’agost del 2020 va debutar amb el primer equip en el partit de tornada dels vuitens de final de la Champions disputat al Camp Nou contra el Nàpols (3-1). Va substituir a Griezmann al minut 84. Té contracte amb el FC Barcelona fins al 2021, ampliable dos anys més.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut