Acord amb el FC Famalicao per al traspàs de Dani Morer

Acord amb el FC Famalicao per al traspàs de Dani Morer

El club portuguès pagarà 400.000 euros i el FC Barcelona s’assegura el 45% dels drets del jugador en cas d’un futur traspàs

El FC Barcelona i el Famalicao han arribat a un acord per al traspàs del jugador del Barça B Dani Morer. El conjunt portuguès pagarà al FC Barcelona 400.000 euros. El Barça, a més, s’assegura el 45% per cent dels drets del jugador en cas d’un futur traspàs.

El FC Barcelona expressa públicament el seu agraïment a Dani Morer pel seu compromís i la seva dedicació durant totes les temporades que ha defensat la samarreta blaugrana i li desitja molta sort i èxits en el futur.

Daniel Morer va arribar al Club en edat aleví i va seguir la seva formació al futbol base blaugrana destacant en les diverses categories –amb el Juvenil A es va proclamar campió de la UEFA Youth League-- fins a arribar a debutar al Barça B a la Segona Divisió A la temporada 2017/18. El seu debut a la segona màxima categoria del futbol espanyol es va produir el 19 d'agost del 2017 a l’estadi Nuevo Zorrilla, contra el Valladolid. La passada temporada 2019/20 va disputar un total de 21 partits en els que va marcar dos gols. Amb el Barça B ha disputat un total de 39 partits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut