El Barça B jugarà el play-off d’ascens

El Barça B jugarà el play-off d’ascens

L’equip de Garcia Pimienta, segon classificat del Grup 3, s’enfrontarà a un quart classificat a la primera eliminatòria del torneig exprés que organitzarà la Reial Federació Espanyola de Futbol, en una seu neutral i a partit únic sense afluència de públic, per determinar els ascensos a Segona Divisió A

El play-off d’ascens a Segona Divisió A és disputarà, condicionat a l’evolució de la pandèmia i a les recomanacions del Ministeri de Sanitat i del Consell Superior d’Esports, en un format exprés que ha estat aprovat avui per la Comissió Delegada de la Federació Espanyola de Futbol. El Barça B, com a segon classificat del Grup 3, disputarà la primera eliminatòria, a partit únic, en una seu neutral i sense afluència de públic, contra un dels tres quarts classificats que són el Peña Deportiva d’Eivissa, el Valladolid B i el Yeclano. Si supera aquesta eliminatòria, el filial blaugrana haurà d’afrontar dues rondes més per assolir l’objectiu de l’ascens. Tots els partits és disputaran amb un interval mínim de 72 hores. Els 16 equips que participen en aquest play-off exprés són: Atlètic Balears, UD Eivissa, Atlètic de Madrid B i Penya Esportiva, al Grup 1; Logronyès, Cultural Lleonesa, Athletic B i Valladolid B, al Grup 2; Castelló, Barça B, Sabadell i Cornellà, al Grup 3; i Cartagena, Marbella, Badajoz i Ieclà, al Grup 4.

El play-off encara no té ni data de celebració, a l’espera de veure com evoluciona la pandèmia i disposar de llum verda de les autoritats sanitàries, ni seu on disputar els partits. La Comissió Delegada de l'RFEF ha aprovat també que es puguin fer 5 canvis durant els partits, per protegir la salut dels futbolistes després del confinament, i que les convocatòries puguin ser de 20 jugadors.

El Barça B de Garcia Pimienta arriba al play-off d’ascens com a segon classificat del Grup 3 després de sumar 49 punts repartits en 13 victòries, 10 empats i només cinc derrotes. Un total de 28 partits en els quala el filial ha anotat 40 gols a favor i n'ha encaixat 27. Monchu, amb 8 gols, és el màxim golejador d’un Barça B que porta nou jornades consecutives, des de la jornada 20, en zona de play-off i que abans de l’aturada havia sumat vuit dels darrers 12 punts possibles.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut