Activitat de cohesió de grup al Barça B

Activitat de cohesió de grup al Barça B

Els jugadors i l’staff tècnic fan una trobada per realitzar un kahoot per videoconferència

Sisena setmana de confinament. Sis setmanes en què la dinàmica d’entrenaments s’ha vist aturada per complet. 40 dies sense trepitjar la Ciutat Esportiva. 40 dies en què la preparació física dels jugadors ha passat dels camps d’entrenament als seus domicilis particulars. I han passat de compartir moltes hores junts diàriament a ni tan sols veure’s les cares.

És doncs, quan l’staff tècnic, més enllà de mantenir el contacte diari amb els jugadors per mantenir el to físic, també ha decidit fer una activitat de cohesió de grup. Mentre l’equip i el Club esperen les decisions de les autoritats per veure com queda la competició, - el Barça B és segon en zona de play-off d’ascens a Segona Divisió-,  l’staff ha realitzat una activitat d’allò més divertida.

I és que tant els jugadors de la plantilla del Barça B com també tot l’staff es van enfrontar en una competició de Kahoot amb múltiples preguntes que evidentment van estar acompanyades de somriures en una jornada diferent. Un campionat virtual en què el migcampista, Jandro Orellana, en va ser el guanyador.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut