La RFEF i la FCF suspenen temporalment les competicions de futbol no professional per la crisi del coronavirus

La RFEF i la FCF suspenen temporalment les competicions de futbol no professional per la crisi del coronavirus

La mesura afecta a partir de la Segona Divisió B i per tant, als partits del Barça B així com també al Juvenil A i totes les categories inferiors

La RFEF ha emès aquest dimecres un comunicat per decretar l’ajornament de tots els partits de les competicions de futbol a partir de la Segona Divisió B durant els propers 15 dies, a causa de les mesures extraordinàries de prevenció del coronavirus. La FCF s’ha sumat a l’ajornament i també ha suspès tots els partits del Futbol Base.

Aquesta mesura afecta als partits que havia de disputar el Barça B davant el Sabadell el proper diumenge 15 i davant l’Andorra el diumenge 22. La mesura també deixará sense competició al Juvenil A i a tot al Futbol Formatiu. Arran d’aquesta situació excepcional el FC Barcelona ha decidit aturar els entrenaments de tots els equips del Futbol Formatiu, excepte els del Barça B i el Juvenil A.

La Masia romandrà tancada

El FC Barcelona ha pres la decisió de tancar La Masia durant les dues properes setmanes i traslladar a tots els esportistes residents amb les seves famílies com a mesura preventiva del coronavirus. Durant aquest període de temps els esportistes seguiran la seva formació acadèmica a distància seguint el mateix protocol que quan són seleccionats amb les seves respectives seleccions.

LA-MASIA
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut