[PRÈVIA] Barça B - Hèrcules: Volen tornar a guanyar al Johan

[PRÈVIA] Barça B - Hèrcules: Volen tornar a guanyar al Johan

(20 hores, Barça TV) Els blaugranes tenen com a objectiu tornar a sumar els tres punts a casa davant un rival de la part baixa necessitat de punts, però que ja va ser capaç de superar els culers a la primera volta

El Barça B torna a jugar a l'Estadi Johan Cruyff (20 hores, Barça TV). Fins ara un fortí en què només ha estat capaç de guanyar-hi el Vila-real B en l’últim partit a casa. La resta han estat vuit victòries i quatre empats. El que ha fet del Johan un fortí per al Barça B, situat a la quarta plaça amb 44 punts.

El conjunt de Garcia Pimienta arriba al partit en bona forma després de guanyar l'Atlètic Llevant a domicili. Un triomf molt important per seguir en posicions de play-off. La lluita no cessa i la classificació està que crema, motiu pel qual cada partit és vital en aquest moment de la temporada.

L'Hèrcules arribarà al Johan després de l'empat a casa en l'última jornada davant el Llagostera i de guanyar a domicili davant el Sabadell. A més, els blaugranes van caure per 4-1 en el partit de la primera volta. Un fet que fa el partit encara més atractiu i amb ganes de revàlida.

mini_2020-02-21_ENTRENAMENTFCBB_09

Per a aquest partit, Garcia Pimienta que no podrà comptar amb Sergio Akieme que ha estat convocat pel primer equip ni tampoc amb els lesionats, Hiroki Abe i Sarsanedas, ha completat la convocatòria amb els juvenils, Mika, Nils i Gerard. Així doncs, aquesta és la llista de 18 convocats: Morer, J. Cuenca, O. Mingueza, Guillem, Riqui Puig, Álex Collado, Monchu, Saverio, Carevic, R. Araujo, Jandro, Reis, Chumi, R. Manaj, Iñaki Peña, Nils, Mika i Gerard.

Les valoracions de Garcia Pimienta

"L'Hèrcules no està passant per bons resultats, però jo em quedo amb el partit de la primera volta, que també estaven en una situació complicada i ens van guanyar 4-1 de forma merescuda. Si no estem atents serà un partit complicat com el de l'anada i serà difícil guanyar-lo".

 "La setmana passada vam fer un gran esforç davant l'Atlètic Llevant. Un rival que juga molt bé. Si volem estar entre els quatre primers tot passa per anar guanyant. Els cinc primers estem molt igualats i, si perds, et quedes fora. Intentarem guanyar per seguir en la lluita i arribar a les últimes cinc jornades amb opcions de play-off".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut