El FC Barcelona millora el contracte i amplia la clàusula d’Ansu Fati

El FC Barcelona millora el contracte i amplia la clàusula d’Ansu Fati

La clàusula de rescissió del jugador passa de 100 a 170 milions d’euros

El FC Barcelona i Ansu Fati han arribat a un acord per a la millora del seu contracte fins al 30 de juny del 2022, ampliable a dues temporades més, i de la seva clàusula de rescissió, que passa de 100 a 170 milions d’euros.

A més, la clàusula ascendirà als 400 milions d’euros quan el jugador signi el seu contracte professional com a jugador del primer equip.

Un contracte que s’ha signat aquest dimecres, a les oficines del FC Barcelona, amb la presència del president del Club Josep Maria Bartomeu, així com del directiu responsable del futbol formatiu professional, Silvio Elías, i del CEO del Club, Òscar Grau. També han estat presents Éric Abidal, secretari tècnic, el seu adjunt Ramon Planes i el secretari tècnic del Barça B, José Mari Bakero.

"La Masia és la millor escola del món"

La progressió d’Anssumane Fati (31/10/2002) ha estat meteòrica. Va arribar al Club l’any 2012, amb només 10 anys, i el seu creixement l’ha portat a trencar diversos rècords. Ja és el jugador més jove de la història del Barça a marcar un gol a la Lliga, amb només 16 anys i 304 dies, i també és el blaugrana més jove en ser titular al Camp Nou o jugar un partit de Champions.

Un creixement que ell entén pel paper que ha tingut la Masia en la seva evolució futbolística. “La Masia per a mi és la millor escola del món. Em van ajudar en tot des del primer dia que vaig arribar i estic molt agraït a la gent que hi treballa. Tothom és espectacular”, reconeix, a més d’afegir: “Des del primer dia he après molt de tothom. També dels moments difícils, perquè sempre han estat allà per donar-me suport”.

Ansu Fati, que és el mirall de molts joves de la Masia, considera que “treballar cada dia amb els millors és un somni i un premi”. Recorda amb estima el dia del seu debut, com també el seu primer gol al Camp Nou. Malgrat tot, ho té clar: “A partir d’ara he de seguir treballant més que mai per seguir tenint oportunitats i continuar gaudint. Tota la resta ja arribarà”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut