Ballou marxa cedit al Canadà

Ballou marxa cedit al Canadà

El davanter del Barça B jugarà fins al proper 31 de desembre amb l’Impact Montreal de la Conferència Est de la Major League Soccer

Ballou Tabla, davanter del Barça B, torna a marxar cedit. El jugador canadenc, que va militar el tram final de la temporada 2918/19 a l’Albacete, jugarà fins el proper 31 de desembre amb l’Impact Montreal de la Conferència Est de la Major League Soccer. Un equip que ocupa la sisena posició a la seva conferència després de 10 victòries, tres empats i 12 derrotes. Ballou coincidirà a l’Impact Montreal amb l’exblaugrana Bojan Krkic.

Ballou Tabla va arribar al FC Barcelona al mercat d’hivern de la temporada 2017/18. Va participar amb Gerard López en 12 partits, dos d’ells com a titular, a la Segona Divisió A i va marcar un gol al Mini Estadi a la derrota del Barça B davant del Rayo Vallecano (2-3). Va iniciar la temporada 2018/19 al Barça B de Garcia Pimienta, a Segona Divisió B, on va participar en 18 partits marcant dos gols contra l’Alcoià i el Badalona. Va marxar cedit a l’Albacete al mercat d’hivern. Des del passat dia 15 de juliol feia la pretemporada amb el Barça B. Ballou té contracte amb el Barça fins el mes de juny del 2020.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut