Acord amb el Saint-Étienne pel traspàs de Sergi Palencia

Acord amb el Saint-Étienne pel traspàs de Sergi Palencia

El badaloní acaba la seva etapa amb el FC Barcelona i torna a la lliga francesa

El FC Barcelona i l’Association Sportive de Saint-Étienne han arribat a un acord pel traspàs del jugador Sergi Palencia. El conjunt francès pagarà al FC Barcelona 2 milions d’euros més 1 en variables.

A més, el Club tindrà un 20% de la plusvàlua d’una futura venda del jugador per part de l’Association Sportive de Saint-Étienne a un tercer equip.

El FC Barcelona expressa públicament el seu agraïment a Sergi Palencia pel seu compromís i la seva dedicació i li desitja molta sort i èxits en el futur.

El capità de l’ascens del Barça B 2016/17

Així, després de 12 temporades al FC Barcelona, Palencia posa punt final a la seva llarga etapa com a blaugrana. Aquesta darrera temporada 2018/19 ha estat cedit a les files del Girondins de Bordeaux. Abans de recalar al club francès, Sergi Palencia va ser el capità del Barça B durant dues temporades (2016/17 i 2017/18). En el record quedarà la temporada 2016/17 quan es va aconseguir, amb el badaloní com a primer capità, l’històric ascens a Segona Divisió.

Palencia ha jugat un total de 103 partits amb el filial, marcant dos gols i contagiant als seus companys i afició el seu caràcter característic. A més, el ‘14’ del filial va debutar amb el primer equip de la mà de Luis Enrique a la Supercopa Catalana de la temporada 2016/17 contra l’Espanyol. També cal destacar que abans de marxar cedit al Girondins de Bordeaux, Palencia va ser un dels futbolistes del filial barcelonista que va participar en la passada gira americana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut