Vuit debutants del Barça B amb el primer equip

Vuit debutants del Barça B amb el primer equip

Ernesto Valverde ha fet debutar Riqui Puig, M. Wague, Abel Ruiz, Collado, Chumi, Miranda, Cuenca i Carles Pérez aquesta temporada

Després de l’empat (2-2) contra l’SD Eibar a Ipurua, en el darrer partit del campionat domèstic 2018/19, el FC Barcelona finalitza la Lliga amb un global de 87 punts a la classificació. Un campionat que, a més, ens ha deixat un gran nombre de jugadors del Barça B actuant amb el primer equip durant la temporada. Aquest diumenge, per exemple, Ernesto Valverde va donar entrada a Carles Pérez, que va substituir Malcom al minut 73 de joc.

Amb el debut de l’extrem de Granollers, ja són vuit els futbolistes del Barça B que Valverde ha utilitzat aquesta temporada. Abel Ruiz va debutar en el matx contra el Getafe (2-0), en què va substituir Coutinho per lesió. Moussa Wague i Álex Collado van debutar unes setmanes abans, també a la Lliga. El lateral va disputar els seus primers minuts oficials sota les ordres de Valverde en l’empat contra l’Osca a l’Alcoraz, mentre que Collado va debutar a Balaídos contra el Celta de Vigo.

D’altra banda, Chumi, Jorge Cuenca i Miranda van debutar en el partit d’anada dels setzens de final de la Copa contra la Cultural Lleonesa, mentre que Riqui Puig ho va fer en la mateixa eliminatòria, però al partit de tornada. Puig també va jugar a la Lliga contra l’Osca (Alcoraz) i el Celta (Balaídos).

Així doncs, en total són vuit els debuts de jugadors del Barça B amb Valverde aquest curs, que, sumats amb els quatre de la temporada passada (Arnáiz, Cucurella, Oriol Busquets i David Costas), ja en són dotze.

Cinc debuts al Barça B

No només Ernesto Valverde està fent debutar futbolistes amb el primer equip. Al Barça B, el tècnic García Pimienta ha fet debutar fins a cinc jugadors del Juvenil A aquesta temporada. Jandro (18 anys) ho va fer a la jornada onze de Lliga, Konrad (17 anys) a la jornada quinze, Nils (17 anys) a la jornada 30, Tenas (17 anys) a la jornada 31 i Nico González (17 anys) aquest cap de setmana, a Castelló, en l’última jornada del campionat de Segona B.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut