Acord amb el Vila-real per al traspàs de Jorge Cuenca

Acord amb el Vila-real per al traspàs de Jorge Cuenca

L’equip valencià pagarà 2,5 milions d’euros més 4 en variables mentre que el Barça s’assegurà una opció de recompra i un 20% d’un futur traspàs del jugador

El FC Barcelona i el Vila-real CF han arribat a un acord per al traspàs del  defensa central Jorge Cuenca. El conjunt valencià pagarà al FC Barcelona 2,5 milions d’euros més 4 en variables. El Barça s’assegura una opció de recompra i el 20% d’un futur traspàs del jugador.

El FC Barcelona expressa públicament el seu agraïment a Jorge Cuenca pel seu compromís i la seva dedicació i li desitja molta sort i èxits en el futur.

Jorge Cuenca, nascut el 17 de novembre del 1999, va arribar al FC Barcelona la temporada 2017/18 procedent de l’Alcorcón. Ha jugat un total de 65 partits al Barça B en els que ha marcat tres gols. Un d’aquests gols, aconseguit contra el Nàstic de Tarragona, passarà a la història ja que va ser el primer gol en competició oficial a l’Estadi Johan Cruyff. Jorge Cuenca va debutar amb el primer equip, a la Copa del Rei, el 31 d’octubre al camp de la Cultural Lleonesa. Va jugar 61 minuts i el Barça va acabar guanyant aquell partit per 0-1.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut