17. Lamine Yamal

DAVANTER

17-Yamal
Una perla del planter blaugrana que destaca per la seva exuberancia i atraviment per la banda.

Lamine Yamal, va arribar amb 7 anys al planter de La Masia, procedent del petit club CF La Torreta. A Can Barça va anar cremant etapes i fins i tot va pujar d'equip més ràpid que la resta de la seva generació.

No va tenir temps quasi d'acumular minuts en el juvenil A, quan Xavi Hernández el va cridar per entrenar amb el primer equip. El seu debut va ser el 29 d'abril del 2023, substituint Gavi al minut 83 en la victòria per 4-0 contra el Reial Betis a la Lliga, convertint-se en el jugador més jove en debutar amb el primer equip del FC Barcelona amb 15 anys, 9 mesos i 16 dies.

Després d'una gran temporada 2022/23, Lamine va continuar mantenint la confiança del tècnic de Terrassa i va fer la pretemporada 23/24 amb el primer equip. Després d'una preparació excel·lent, el davantertot i tenir fitxa del filial, es va començar a fer un lloc al primer equip blaugrana fins a consolidar-se com a habitual en el plantejament de l'entrenador egarenc.

El jugador destaca per la gran capacitat de regat, passada i gol i és capaç de jugar tant de davanter centre, com de migcampista ofensiu o d'extrem, principalment a la banda dreta.

Lloc de naixement
Esplugues del Llobregat, Espanya
Data de naixement
13/07/2007
Pes
66kg
Alçada
178cm

Totes les notícies

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut