14. Cuéllar

DAVANTER

14-Cuellar
Un extrem amb passat blaugrana que aportarà velocitat i qualitat

Jaume Albert Cuéllar Mendoza (Granollers, 23 d'agost del 2001) torna al Barça cedit pel CD Lugo. El català amb nacionalitat boliviana fa els seus primers passos com a futbolista al Racing Blanenc, fins que la temporada 2015/16 passa a formar part de les categories inferiors del FC Barcelona. Al club blaugrana juga dues temporades, en què demostra la seva qualitat i la seva efectivitat de cara a la porteria abans de seguir la seva carrera a Itàlia.

El 2017, el jugador fitxa per l'SPAL, on juga durant 4 temporades i acaba fent el seu debut amb el primer equip el 4 de desembre de 2019 a la victòria 5-1 sobre el Lecce entrant al terreny de joc al minut 88. De aquesta forma, Jaume es converteix en el primer bolivià a jugar a la Sèrie A italiana.

El 4 d'agost del 2021, l'extrem signa amb el CD Lugo de la Segona Divisió d'Espanya per dues temporades. A l'equip de Lugo disputa un total de 71 partits, en què marca 4 gols i reparteix 8 assistències.

El 26 d'agost del 2023 arriba al Barça Atlètic en qualitat de cedit per aportar frescor i velocitat per les bandes.

A més, Cuellar també ha jugat amb la selecció boliviana, tant a les categories inferiors al Campionat Sud-americà Sub-17 i Sub-20 com amb l'absoluta a la Copa Amèrica, on va disputar tres partits.

Perfil tècnic

Extrem ambidestre, capaç de jugar a les dues bandes i actuar en zones interiors. Destaca per la seva velocitat, qualitat i efectivitat en la rematada.

Lloc de naixement
Granollers (Espanya)
Data de naixement
23/08/2001

Totes les notícies

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut