El Jaén , rival del Barça als quarts de final de la Copa d’Espanya

El Jaén , rival del Barça als quarts de final de la Copa d’Espanya

El homes d’Andreu Plaza jugaran el primer partit el divendres 1 de març, a les 21:15 hores

El sorteig ha volgut que el Jaén sigui el rival del Barça Lassa als quarts de final de la Copa d’Espanya. El partit, que es disputarà a València, es jugarà el proper divendres 1 de març, a les 21.15 hores. En cas de victòria, el FC Barcelona s’enfrontaria a les semifinals contra el guanyador del Peñiscola – Osasuna Magna, que van pel mateix cantó del quadre. En l’altra banda hi ha l’Inter Movistar – Palma Futsal i el Llevant – ElPozo Múrcia

Des d’un principi el Barça Lassa evitava ElPozo Múrcia –primer cap de sèrie- i el Llevant –amfitrió-, ja que els d’Andreu Plaza s’han classificat com a segons cap de sèrie. I, finalment, el sorteig, que s’ha realitzat a València, seu de la final de la Copa d’Espanya, ha emparellat els blaugrana amb l’últim guanyador de la competició. I és que el Jaén va remuntar a l’Inter Movistar a la final del 2017 i es va imposar per 4 gols a 3, proclamant-se per segona vegada campió de la Copa d’Espanya.

El Barça Lassa i la Copa d’Espanya

El Barça Lassa buscarà conquistar una Copa d’Espanya que es resisteix des de fa uns anys. El conjunt blaugrana, que compta amb tres títols de la Copa d’Espanya al seu palmarès (2011,2012,2013), va disputar per última vegada la final l’any 2015. És per això, que a la cita del proper març, els culers buscaran tres victòries que els permetin tornar a aixecar el trofeu.

Les valoracions

El pivot blaugrana Ferrao ha valorat d’aquesta manera el rival del sorteig: “Sabem que serà un partit molt difícil, com tots els que juguem contra ells, però hem d’estar atents perquè aquest any ha de ser el nostre any”. El brasiler ha destacat també que tots els equips presents són favorits: “Aquest any, la cosa està molt igualada en tots els sentits. Els vuit que estem aquí som favorits, així que intentarem fer les coses bé per portar la Copa cap a Barcelona”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut