Activitat conjunta dels equips d’handbol i futbol sala

Activitat conjunta dels equips d’handbol i futbol sala

Els tècnics Xavi Pascual i Andreu Plaza han organitzat un torneig de futbol sala barrejant als jugadors dels dos equips en un entrenament amè i diferent pensat per sortir de la rutina

Jornada de germanor entre les seccions d’handbol i futbol sala, que han organitzat un torneig amistós de futsal barrejant als jugadors dels dos equips professionals. La iniciativa ha sortit dels tècnics Xavi Pascual i Andreu Plaza amb la voluntat de fer una activitat que se sortís de la norma i potenciés el bon ambient entre els dos equips.

Els porters Paco Sedano, Gonzalo Pérez de Vargas, Juanjo i Ristovki han fet de capitans i han escollit els 4 equips del torneig, integrats per 6 jugadors tant d’handbol com de futbol sala. Durant tot el matí els equips resultants han disputat una lligueta amb un denominador comú en tots els partits: bon humor, detalls de qualitat i també un punt de competitivitat. L’equip guanyador del torneig ha estat el que integraven Dika Mem (porter), Juanjo, Miquel Feixas, Rafa López, Joselito, Víctor Tomás i Valero Rivera. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut