Movistar Inter – FC Barcelona Lassa: Triomf als penals per avançar-se a la final (2-2, 1-3)

Els d’Andreu Plaza s’imposen en el primer partit de la final a la pista de Movistar Inter en un duel igualat i decidit a la tanda de penals

El FC Barcelona Lassa s'ha adjudicat el primer punt de la final del play-off de la Lliga Nacional de Futbol Sala. Els blaugrana han superat a Movistar Inter (2-2, 1-3) en un duel vibrant i amb molta intensitat i oportunitats per als dos conjunts. Els gols de Rafa López i Dyego no han estat suficients pel Barça Lassa per endur-se la victòria per la via ràpida. Després de dues pròrrogues sense canvis en el marcador (2-2), ha estat la tanda de penals, amb un gran Paco Sedano i els gols d’Aicardo, Lozano i Ferrao, que ha decidit el vencedor.

La primera part ha començat amb molt de respecte i igualtat entre els dos conjunts, sabedors de la importància de començar la final amb un triomf. A poc a poc, els d’Andreu Plaza han intentat fer-se amb el control del matx, amb ocasions de Ferrao. Els locals també ho han fet, però sense encert de cara a porteria.

Precisió blaugrana per avançar-se

El duel es mantenia molt igualat, fins que una passada de Ferrao cap a Lozano ha estat l’orígen del primer gol blaugrana. Lozano ha fet una gran passada cap a Rafa López, que ha empès la pilota al segon pal sense que el porter de Movistar Inter pogués evitar-ho. A la següent jugada, els madrilenys han pogut igualar de nou el matx amb dues ocasions molt clares que els blaugrana han pogut evitar. Un marcador que ja no es mouria fins a la segona meitat tot i les ocasions pels dos equips.

El Barça Lassa ha saltat a la pista amb ganes d’endur-se la victòria i en un llançament de falta magistral de Dyego els blaugrana han situat el 0-2 al minut 22. Amb el 29è gol del brasiler el Barça ha tingut el domini del partit fins que els locals han retallat distàncies en un córner en què Daniel ha situat l’1-2.

Amb aquest gol, el Movistar Inter ha reaccionat i ha pressionat al Barça Lassa, que ha tingut els moments més delicats del partit. Tot i així, els blaugrana han sabut reaccionar. Els d’Andreu Plaza han tingut diverses ocasions de Ferrao, Dyego i Joao que han acabat tocant la fusta o bé rebotant al cos d’algun jugador madrileny. Quan restaven 50 segons pel desenllaç, Rivillos ha igualat el partit. Un marcador que ja no s’ha mogut i ha calgut anar a la pròrroga.

Els penals decideixen

Després de dues pròrrogues intenses i un doble penal en contra, que ha aturat Paco Sedano, els dos conjunts no han pogut desfer la igualtat. D’aquesta manera, el partit ha anat als penals. Un penal aturat per Sedano i les dianes d’Aicardo, Lozano i Ferrao han decidit a favor dels d’Andreu Plaza. Una victòria que situa al Barça Lassa per davant en una sèrie final al millor de cinc partits i que tindrà el segon assalt aquest dissabte 10 de juny (13.15h) abans que la sèrie viatgi al Palau.