“Ens hem guanyat el dret a decidir a casa i no podem fallar”

“Ens hem guanyat el dret a decidir a casa i no podem fallar”

Miquel Feixas avisa que l’equip “està preparat i concentrat” per la tercer i decisiu partit contra el Manzanares (dijous 20:30h, Esport3 i FEF TV)

Només val guanyar, el tercer partit contra Manzanares és un partit sense xarxa, perillós sí, però que es juga al Palau. “Per això vam quedar primers a la lliga regular, sobreposant-nos a totes les baixes i patint, per tenir aquest avantatge de poder decidir les eliminatòries a casa i al Palau, i amb el suport de la nostra gent ara no podem fallar”, diu Feixas.

Autocrítica

“No podem deixar forats ni concedir res, hem de polir els desajustos defensius perquè en atac som un equipàs, i si aconseguim ser sòlids al darrera segur que tindrem oportunitats per guanyar el partit”, adverteix Feixas.

Els dos equips, sense canvis

Velasco i Juanlu Alonso repeteix la convocatòria de l’últim partit a Manzanares. No hi ha canvis en cap dels dos equips, tot i el desgast físic acumulat. Ferrao segueix sent baixa, igual que Lozano, Dyego, Álex Yepes i Sergio González.

El partit es disputarà a les 20:30h i serà retransmès en directe per Esport3 i FEF TV. El que guanyi dels dos obtindrà el bitllet per a les semifinals, on ja espera Jimbee Cartagena. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut