Més que una semifinal en joc a Manzanares

Més que una semifinal en joc a Manzanares

El Barça busca donar un cop d’autoritat a La Manxa per evitar-se les angúnies d’un tercer partit (dilluns, 20:45h, Esport3 i FEF TV)

Arriba el segon partit de quarts amb match-ball per al Barça després de l’agònica victòria de divendres al Palau (4-3). I jugadors i staff són conscients que a Manzanares els espera un infern, en el bon sentit de la paraula, amb un públic i un equip sense res a perdre, que juguen un dels partits més importants de la seva història i que afronten el repte carregats d’ill·lusió.

Al Barça l’objectiu és clar: intentar sentenciar per la via ràpida per evitar-se el tercer partit de dijous, perquè seria exposar-se a una situació límit i també per intentar estalviar energia de cara a una hipotètica semifinal.

La mateixa convocatòria

Velasco repeteix la mateixa convocatòria que en el primer partit al Palau. Sense Ferrao, ni Dyego, ni Lozano, ni Sergio González ni Álex Yepes. Viatgen 14 jugadors: Dídac, Feixas, André Coelho, Antonio, Erick, Tapias, Adolfo, Touré, Kokoro, Catela, Matheus, Puigvert, Pito i Nico.

L’encarregat de parlar a la prèvia ha sigut Antonio, que ha volgut començar la seva intervenció felicitant l’equip Femení pel la consecució de la Champions. “És admirable el que estan aconseguint, estan fent història i mereixen el màxim reconeixement de part del nostre equip i de part de tot el Club”, ha dit.

Sobre el Manzanares, Antonio té clar que “serà molt complicat i respectem molt al rival, que ja va demostrar divendres que és un equip molt perillós, però volem sentenciar l’eliminatòria amb dos partits, i si no pot ser doncs encara tindrem un tercer partit al Palau, però per a nosaltres és molt important estalviar energia perquè l’equip està molt carregat i els play-off són molt durs pensant en que el nostre objectiu final és el títol de lliga”, avisa Antonio.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut