Barça-Manzanares: primer assalt del play-off

Barça-Manzanares: primer assalt del play-off

Ferrao continua sent baixes per molèsties fruit de la inactivitat i Velasco compta amb els joves del filial Touré, Tapias, Kokoro, Puigvert i Nico

Només val guanyar la lliga per ser a la Champions la temporada que ve. Això tenen al cap els jugadors i l’staff tècnic del Barça de futbol sala i amb aquesta mentalitat afronten el play-off, amb una primera eliminatòria de quarts al millor de tres partits contra Manzanares (divendres, 20:45h, Esport3 i FEF_TV)

Compte amb el rival, un equip pletòric de confiança, que s’ha classificat per primera vegada per als quarts de la lliga, que no té res a perdre i a qui el Barça no ha pogut guanyar encara aquesta temporada. Els precedents: derrota a l’anada al Palau per 3-6; i empat 3-3 fa un mes i mig a Manzanares en la tornada.

La convocatòria

Sense Lozano, ni Dyego, ni Sergio González ni Álex Yepes, que són baixa segura pel que queda de temporada; Velasco tampoc podrà comptar amb Ferrao, que segueix amb molèsties fruit del llarg període d’inactivitat abans de tornar per la Final Four de la Champions.

La llista serà de 14: amb els porters Dídac i Feixas; els tanques Coelho, Antonio, Erick i Tapias; els ales Adolfo, Touré, Matheus, Catela, Kokoro i Puigvert; i els pivots Pito i Nicolás Marrón.

Homenatge a Ferrao, Coelho i Velasco

Al final del partit, el Club ha organitzat un acte de comiat a Ferrao, André Coelho i Velasco, que acaben contracte el proper 30 de juny i ja està confirmat que no seguiran la temporada que ve.

Els tres rebran l’homenatge dels companys I del públic del Palau i faran uns breus parlaments per posar punt I final a la seva trajectòria de llegenda al Barça. Ferrao, Coelho i Velasco ja han expressat públicament que “sempre portaran el Barça al cor” i que volen marxar “per la porta gran” del Club.

Catela posa tothom en alerta

“Són uns quarts de final molt complicats contra un rival que afronta amb moltíssima il·lusió el play-off i que vindrà a menjar-se la pista i, com a mínim, hem d’igualar les seves ganes de guanyar si volem començar amb bon peu l’eliminatòria i no posar-nos en un problema”, avisa Catela, que també pensa en Ferrao, Coelho i Velasco: “els hem de brindar una victòria perquè tinguin l’homenatge que mereixen”, diu Catela.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut