Còrdova - Barça: Victòria per ser campions de la fase regular (3-4)

El rival als quarts de final del play-off pel títol de lliga serà el Manzanares, que ha perdut contra elPozo Múrcia

Primer objectiu aconseguit. Aquest dissabte, el Barça de futbol sala s'ha proclamat campió de la fase regular de la Lliga. I això fa que, de cara al play-off pel títol de la competició domèstica, pugui tenir el factor pista a favor en totes les eliminatòries. La primera, la dels quarts de final, serà contra el Manzanares, que finalment ha quedat vuitè després de perdre contra ElPozo Múrcia. Així doncs, el primer partit de la sèrie es jugarà el proper 24 de maig, al Palau Blaugrana, en el tret de sortida d'aquest play-off.

Tot plegat ha estat possible perquè els de Jesús Velasco necessitaven mínim un empat contra el Còrdova per assegurar-se la primera posició. I no només han sumat el punt que buscaven sino que han sumat una victòria amb doblet d'Erick i els gols de Pito i André Coelho.

El Còrdova no ho posa fàcil

No ha estat un inici fàcil, en què el Barça ha tingut problemes per trobar el seu joc. A més, s'ha trobat amb el contratemps de la lesió de Sergio Lozano, que ha hagut de retirar-se per una punxada a l'isquio de la cuixa esquerra que ha evitat que tornés a la pista.

El pas dels minuts, però, ha beneficiat el Barça, especialment després d'una passada d'Adolfo que Erick ha enviat al fons de la porteria amb una rematada creuada, en la primera pilota que ha tocat (0-1, min 8). El segon gol, a més, no ha trigat en arribar, amb una assistència d'Antonio cap a Pito que ha controlat amb la panxa abans de rematar i ampliar distàncies (0-2, min 10).

A partir d'aquí, el Còrdova ho ha intentat i, tot i que s'ha trobat davant un Miquel Feixas encertat, ha pogut reduir distàncies abans del descans quan Muhammad ha aprofitat uns minuts de desconcert visitant per marcar (1-2, min 18). Ha estat a la represa quan Kauê ha fet l'empat (2-2, min 24).

La victòria és blaugrana

La resposta culer, però, ha arribat, després d'un contracop portat per Antonio i Pito que ha transformat amb una rematada de primeres d'André Coelho (2-3, min 27). No s'han acabat aquí els gols del Barça perquè l'altre portuguès de l'equip, Erick, que ja havia fet el primer gol, ha vist porteria novament, aquest cop amb una rematada des de fora l'àrea (2-4, min 32).

A 4.12 per al final, Guilherme ha reduït distàncies després d'un refús de Miquel Feixas (3-4, min 36). Però, malgrat tot, el Còrdova ja no ha pogut evitar el triomf del Barça, que es proclama campió de la fase regular i es prepara ja per afrontar el play-off amb totes les eliminatòries amb el factor pista a favor.

LA FITXA

CÒRDOVA, 3

BARÇA, 4

Còrdova: Fabio, Zequi, Pulinho, Perin, Muhammad -cinc inicial- Arnaldo Báez, Josema, Kenji, Kauê, Mareco, Mykytiuk, Guilherme.

Barça: Feixas, Antonio, Lozano, Kokoro, Pito -cinc inicial- Erick, Matheus, André Coelho, Adolfo, Catela, Tapias.

Gols: 0-1, Erick (min 8). 0-2, Pito (min 10). 1-2, Muhammad (min 18). 2-2, Kauê (min 24). 2-3, Coelho (min 27). 2-4, Erick (min 32). 3-4, Guilherme (min 36).

Àrbitres: Mayo López, Panadero Díaz-Concha.