Barça – Palma: La Champions busca campió

Barça – Palma: La Champions busca campió

Els dos últims campions de la competició se citen en la gran final d’Erevan, en la segona final de la història entre dos equips de la lliga espanyola

Ha arribat el dia. Aquest diumenge, a partir de les 18 hores (en directe a Barça One), el Barça de futbol sala buscarà recuperar el tron europeu. Seria la cinquena Champions de la història, que col·locaria Erevan i aquest 2024 en la mateixa llista que Lleida 2012, Bakú 2014, Barcelona 2020 i Riga 2022.

La gran victòria contra l’Sporting en unes semifinals brillants, competides, patides però també gaudides (5-4) van permetre als culers guanyar-se un bitllet per a la gran final. L’últim esglaó tampoc serà fàcil, perquè al davant hi haurà un Palma Futsal que és l’actual campió de la competició, en la segona final entre dos equips de la lliga espanyola de la història. La primera, el Barça – El Pozo Múrcia de Barcelona 2020, es va tenyir de blaugrana al Palau, en plena pandèmia i sense públic a les grades.

Ara tampoc hi serà, ja que la distància entre Barcelona i Erevan ho ha impedit, però el caliu de l’afició del Barça arribarà a Armènia per recolzar un equip que vol tornar a ser el rei d’Europa.

Lozano: “Ens mereixem aquest títol per l’any que hem passat”

El capità del Barça, juntament amb el tècnic de l’equip Jesús Velasco, ha parlat en la prèvia de la final. “Som els dos últims campions i som aquí per mèrits propis. Serà una lluita molt maca”, ha assegurat Lozano, a banda d’afegir: “El Palma porta molts anys fent molt bé la feina, però nosaltres volem ser campions. Ho donarem tot. Ens mereixem aquest títol per l’any que hem passat. Tant de bo puguem guanyar i dedicar el títol als companys que no ens han pogut acompanyar a Armènia”.

 

En la mateixa línia s’ha mostrat Jesús Velasco, que també ha parlat sobre la dificultat de Palma i el seu joc: “Tant Palma com Sporting són dos equips molt complicats. La variació del porter dels mallorquins deixa sempre la incògnita i caldrà adaptar-se a la situació. Sabem que intentaran sorprendre’ns i serà un rival molt dur”.  

Juntament Lozano i Velasco han comparegut en roda de premsa Antonio Vadillo, tècnic del Palma, i Carlos Barrón, capità de l’equip. El conjunt mallorquí va derrotar el Benfica als penals, amb una gran actuació de Barrón sota pals, però per Vadillo “la millor recuperació és l’estat anímic i el plus de moral sumat”. Malgrat tot, ho té clar: “El Barça ens exigirà molt, la nostra millor versió de fet. Amb pilota segurament sigui el millor equip del món. Això, però, és una final i no hi ha cansament possible”.

La final també es viurà al Palau

Malgrat la distància, l’afició del Barça estarà connectada amb aquesta final. Tant és així que un cop acabi el partit entre el Barça de bàsquet i el Dreamland Gran Canària d’ACB es projectarà el que quedi d'enfrontament europeu al vídeomarcador. D’aquesta manera, els culers que vagin a animar l’equip de Roger Grimau es podran quedar a les grades per veure els minuts decisius d’un partit que podria portar una nova Champions per al Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut