El derbi més autèntic

El derbi més autèntic

El Barça compta amb cinc jugadors del filial per enfrontar-se a un Industrias Santa Coloma amb nou exblaugrana (diumenge, 19:15h, Esport3 i FEF TV)

Una setmana despres d’aixecar la Copa a Cartagena el Barça afronta el derbi contra Industrias al Palau amb l’obligació de guanyar per afiançar el liderat. Velasco només compta amb cinc jugadors de pista del primer equip -Antonio, Coelho, Erick, Catela i Matheus-, més els porters Dídac i Feixas. I completarà al convocatòria amb cinc jugadors del filial: Touré, Puigvert, Tapias, Pol Cano i el debutant Álvaro Muinelo.

jugadors_filial

Un rival amb vells coneguts

Industrias, per la seva banda, recupera a Corso i compta amb nou exblaugrnes més el tècnic Xavi Closas a la banqueta. Els jugadors que tornen al Palau i que han vestit la samarreta del Barça són: Povill, Tolrà, Peña, Ramos, Cardona, Àlex Lluch, Nil, Verdejo i Khalid. Completen la convocatòria el ja mencionat Corso, Borja Puerta, Hirata i Niel·lo.

Feixas, motivat

Per tot plegat serà el derbi més autèntic possible, amb molts jugadors que es coneixen bé entre ells i que han compartit vestidor i també rivalitat a les categories inferiors, com és el cas de Miquel Feixas.

“Serà el derbi més català i més de la casa, amb molts dels jugadors d’Industrias actuals i amb Xavi Closas vam aconseguir fer història i guanyar una lliga de Segona i per això el partit encara tindrà un component més especial, serà un derbi de veritat, ple de jugadors que senten els colors i que saben què significa la rivalitat Barça-Industrias, i és un partit molt i molt atractiu que també serà una festa per celebrar la Copa”, diu Feixas.

El partit serà a les 19:15h al Palau, i serà retransmès en directe per Esport3 i FEF TV.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut