Barça - ElPozo Múrcia: La Copa busca campió

Barça - ElPozo Múrcia: La Copa busca campió

Els catalans intentaran fer-se forts novament i aconseguir la setena Copa d'Espanya del seu palmarès, en un autèntica final d'altura contra els murcians

Ara sí, ha arribat el moment. La gran final de la Copa d'Espanya espera. El Barça de futbol sala juga aquest diumenge (18.30 hores) contra ElPozo Múrcia, al Palacio de los Deportes de Cartagena, amb l'objectiu d'aixecar el primer títol de la temporada. 

Seria un premi per a un equip que porta una temporada molt difícil, amb moltes lesions i un cansament acumulat a causa d'un calendari exigent, però que sempre sobreviu. S'aixeca i es torna a aixecar, amb gana i ambició, com porta demostrant tot el torneig. Perquè després de remuntar contra el Xota (2-1) i classificar-se per a la final als penals contra el Palma (1-1; 4-3), ara només queda un pas per a la glòria. 

ElPozo Múrcia, un rival en alça

L'equip que entrena Dani Martínez arriba a aquesta cita amb confiança. No perd des del 14 de febrer, en un partit contra el Cartagena a la lliga, i abans d'arribar a aquesta Copa acumulava 5 victòries i 1 empat. Aquesta setmana, va superar el Cartagena als quarts de final (1-0) i el Jaén a les semifinals, també després de la tanda de penals (3-3; 5-4). 

Pel que fa als enfrontaments directes, un per a cadascun: el Barça va guanyar a Múrcia en la primera volta (2-4) i els murcians van assaltar el Palau ara fa unes setmanes (2-3), ja amb Dani Martínez a la banqueta.

Busquen la setena

En cas d'assolir el títol, el Barça de futbol sala podrà celebrar la seva setena Copa d'Espanya. Fins ara en té les de les temporades 21/22 (Jaén), 19/20 (Màlaga), 18/19 (València), 12/13 (Alcalá de Henares), 11/12 (Logronyo) i 10/11 Segòvia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut