El somni dels joves del filial

El somni dels joves del filial

Mamadou Touré, Harrison Santos i Pol Cano han viatjat a Cartagena per ajudar l'equip en aquest repte, que afronten amb moltes ganes i il·lusió

El Barça de futbol sala està jugant aquests dies la Copa d'Espanya a Cartagena. L'equip de Jesús Velasco l'afronta amb ganes i il·lusió, però sabedor de la càrrega física de la temporada per les baixes i l'exigent calendari. És en aquest punt, i com bona part del curs, que entra l'ajuda dels joves del filial. En aquest cas, en són tres: Mamadou Touré, Harrison Santos i Pol Cano

Van tenir els seus minuts en el partit de quarts contra el Xota (2-1) i van donar aire l'equip quan més ho necessitava. "Els he vist molt bé, com sempre que venen joves del filial a donar-nos un cop de mà", va comentar després de l'enfrontament en roda de premsa el segon entrenador del Barça, Jordi Illa. A més, va afegir: "Tenim la gran fortuna de tenir un filial amb grans futbolistes, molt capacitats, i que es deixen la vida. Són molt bons". 

Cano, per exemple, "va treballar molt bé darrera del tanca i va condicionar la segona línia defensiva de l'Osasuna". Touré, jugador que pràcticament és un fix ja amb el primer equip, "va condicionar moltíssim amb les seves arrancades i va estar molt bé, tot i que no va poder finalitzar gaires situacions". I Harrison "va aportar la mobilitat que l'equip necessita després de la baixa de Sergio González".

Per a ells l'experiència que estan vivint és molt enriquidora. Així, Pol Cano explica que "és un somni poder ser aquí, després de tanta feina". "Em demanen que sigui jo i que jugui amb confiança. Crec que puc aportar molta mobilitat i buscar espais. Ajudar l'equip sempre és de bon gust i seguiré fent tot el que pugui", afegeix.

mini_2024-03-21_FCBFUTSALvsXOTA_60

En la mateixa línia es mostren Harrison Santos i Mamadou Touré. El colombià diu que "em sento molt afortunat d'estar al costat d'aquests grans professionals i em sento molt orgullós de formar part d'aquest gran equip, de representar aquests colors i aquest escut". "Des del primer moment tothom ens ha tractat molt bé i ens fan sentir part del primer equip. Això fa que, quan entrem a pista, tinguem la confiança per ajudar en tot el que puguem. En el meu cas, tot i que potser atacant no estic en el meu millor moment, crec que defensivament estic fort en l'un contra un. Qualsevol ajuda és bona". 

mini_2024-03-21_FCBFUTSALvsXOTA_68

Touré, per la seva part, va més enllà, perquè el que està vivint aquesta temporada amb el primer equip l'està ajudant a créixer a marxes forçades. "Viure aquesta temporada al costat d'aquests grans futbolistes és un somni. Estic aprenent moltíssim", explica, a banda d'afegir: "Per a mi el punt d'inflexió va ser l'Elite Round de la Champions. Em va canviar el xip. Allà vaig veure que podria ser de gran ajuda i em va donar la confiança per seguir. Cada dia que passa em trobo més còmode i més a gust".

mini_2024-03-21_FCBFUTSALvsXOTA_58

Sigui com sigui, els tres estan vivint un somni que ara esperen decorar amb títols. Aquesta mateixa setmana tenen l'oportunitat d'assolir-ne el primer, amb la Copa d'Espanya de Cartagena. No serà fàcil, però a ganes i il·lusió no els guanya ningú.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut