“És clar que podem guanyar aquesta Copa”

“És clar que podem guanyar aquesta Copa”

Jesús Velasco i Dídac Plana creen que l’equip ha de “viure el torneig minut a minut i que es competirà i donarà la cara tot i les lesions”

Cal donar-li la volta a la truita. Li pregunten a Velasco a la prèvia, “es pot guanyar la Copa amb només 8 jugadors de pista del primer equip?”. I la resposta és clara. “Clar que sí, amb els 8 del primer equip i amb l’ajuda dels del filial”, remarca. Velasco pot endur-se a Cartagena a tres jugadors del Barça Atlètic per normativa i compta amb Touré, Harrison i Pol Cano. A més a més recupera a Pito i a Adolfo. “Afrontem la Copa amb alegria, donarem la cara i competirem segur i només pensem en el primer partit i en guanyar, guanyar i guanyar”, avisa.

La convocatòria i el viatge

L’equip surt aquest dimecres a les 7h en bus a Cartagena amb 13 jugadors convocats: Dídac, Miquel Feixas, Antonio, André Coelho, Erick, Catela, Matheus, Dyego, Adolfo, Pito, Touré, Harrison i Pol Cano. Es queden a Barcelona per lesió Lozano, Ferrao, Yepes i Sergio González, que passa pel quiròfan avui mateix per operar-se del genoll esquerre i s’estarà de baixa fins al gener.

Dídac, convençut

“Aquesta Copa l’hem de viure ja no partit a partit, l’hem de viure minut a minut, i si fem bé les coses és clar que tindrem opcions de guanyar-la”, afirma el porter d’Arenys. “La clau? Hem de ser eficaços i respectar molt el Xota perquè és un equip molt competitiu i és un partit sense xarxa on tot s’iguala”, diu Dídac. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut