Valdepeñas - Barça: Derrota en el reinici de la lliga (4-2)

Després d'un mes d'aturada per la disputa de la Copa Amèrica, els de Jesús Velasco no han pogut sumar el triomf al Virgen de la Cabeza, el dia del retorn de Sergio Lozano

El Barça de futbol sala no ha pogut aconseguir el triomf a Valdepeñas (4-2). Després de l'aturada per la disputa de la Copa Amèrica, la competició ha tornat a la normalitat, però els de Jesús Velasco no han pogut sumar la victòria. Això el dia del retorn més esperat, el de Sergio Lozano, que ha estat sens dubte la bona notícia del dimecres.

_ACP2015

El capità, que ha tornat a jugar 10 mesos després un cop recuperat de la seva quarta lesió greu del genoll, ha entrat a pista al minut 4 i ja ha començat a agafar ritme de competició. L'altra bona notícia és que, tot i la derrota, l'equip segueix al capdavant de la classificació amb cinc punts de marge sobre el Cartagena, després de les derrotes d'Inter, Palma i ElPozo.

El Valdepeñas controla el joc

Sense Dyego i Pito, amb descans durant tota la setmana després de ser campions de la Copa Amèrica, el Barça ha tingut dificultats al Virgen de la Cabeza. No ha estat un partit fàcil, amb un Barça espès i un Valdepeñas molt ben posicionat sobre la pista. I és que els locals han plantejat molt bé el partit. Els ha ajudat, també, poder-se avançar en l'electrònic, amb un golàs de Pol Pacheco picadet per sobre de Miquel Feixas, després d'una combinació amb Alberto García (1-0, min 7).

Una acció que ha marcat el pas pels vestidors, tot i alguna ocasió clara per part dels dos equips. Touré, que ha fet lluir-se Álex González sota la porteria del Valdepeñas (min 15), i Eric Martel, que s'ha trobat a un gran Dídac Plana (min 18) -ha tingut uns minuts per provar sensacions després de la lesió-, han tingut el gol més a tocar.

Però ha estat a 17 segons de l'inici de la segona part quan el partit encara s'ha posat més coll a munt. I és que Eric Martel ha aprofitat un malentès entre Miquel Feixas i Lozano per fer el segon (2-0, min 21). Tot i que ràpidament el Barça ha reaccionat mitjançant les botes de Matheus (2-1, min 21), una gran jugada de Pol Pacheco que ha acabat rematant Abbasi (3-1, min 26) i una rematada de Martel després d'una assistència de Boyis (4-1, min 31) han definit el triomf del Valdepeñas.

Perquè, tot i que a 2.42 del final un gol en pròpia de Nano després d'un xut de Coelho ha reduït diferències (4-2, min 38) i el Barça ha intentat marcar de nou per estar més a prop de l'empat, el marcador no s'ha mogut més i els de David Ramos han sortit victoriosos.

Però el Barça aquest dissabte hi tornarà, aquesta vegada al Palau Blaugrana davant l'afició culer, que s'espera que ompli les graderies del feu barcelonista el dia del retorn de Lozano a casa.

LA FITXA

VALDEPEÑAS, 4

BARÇA, 2

Valdepeñas: Álex González, Boyis, Bynho, Eloy Rojas, Martel -cinc inicial- Pol Pacheco, Nano, Solano, Abbasi, Alberto García, Fernando, Alberto, Luis Salido.

Barça: Miquel Feixas, André Coelho, Erick, Sergio González, Touré -cinc inicial- Dídac (ps), Sergio Lozano, Adolfo, Tapias, Matheus, Antonio i Pol Cano.

Gols: 1-0, Pacheco (min 7). 2-0, Martel (min 21). 2-1, Matheus (min 22). 3-1, Abbasi (min 25). 4-1, Martel (min 31). 4-2, Nano, en pròpia (min 38).

Àrbitres: Mayo López, Panadero Díaz-Concha. Groga a Fernando, del Valdepeñas, i a Adolfo i Sergio González, del Barça.