Pito renova fins al 2027

Pito renova fins al 2027

El pivot brasiler acabava contracte el proper 30 de juny i seguirà tres temporades més

El Barça i el jugador Jean Pierre Guisel Cosa, Pito, han arribat a un acord per renovar el contracte del jugador que acabava el proper 30 de juny per tres temporades més, fins al 30 de juny del 2027.

Properament el jugador signarà la renovació en un acte protocol·lari amb el president Laporta, en una data encara per concretar.

Una trajectòria d’èxit al Barça 

Pito va arribar al Barça coincidint amb l’inici de la era Torras-Velasco i en dues temporades i mitja al club s’ha consolidat com a un dels jugadors més determinants del món i jugador franquícia de l’equip. Pito ha marcat 69 gols amb la samarreta del Barça i ha aixecat 8 títols de blaugrana: 1 Champions, 2 lligues, 2 Supercopes, 1 Copa d’Espanya, 1 Copa del Rei i 1 Copa Catalunya i és l’actual MVP de la lliga.

“Estic molt a gust aquí, tant a nivell personal com professional, he trobat el meu lloc al Barça i el meu objectiu prioritari era renovar.  El somni continua, estic al millor Club del món amb l’objectiu sempre d’aspirar a les metes més altes i guanyar el màxim de títols possibles. I també tinc una estabilitat personal que valoro molt, em sento a gust vivint a prop de la platja i la meva família és feliç aquí i ja tinc un fill català i tot. De moment seran tres anys més i tan de bo en siguin molts més”, ha dit Pito als mitjans del Club.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut