Barça - Inter: Derrota al Palau (2-7)

Barça - Inter: Derrota al Palau (2-7)

Tot i viure una primera meitat molt igualada, a la represa els madrilenys s'han acabat imposant amb cinc gols en els últims 9 minuts

El Barça no ha pogut guanyar el seu partit de lliga contra el Movistar Inter. Ha caigut al Palau Blaugrana, en la jornada 13, després dels doblets de Cecilio i Terry i dels gols de Drahovsky, Fits i Rubi Lemos. D'aquesta manera, les dianes de Pito i Adolfo que havien servit per marxar al descans amb 2-2 han resultat insuficients. 

Una derrota dura, però que cal oblidar ràpid, perquè ara arriba un dels moments més importants de la temporada: jugar la Elite Round i aconseguir la classificació per a la Final Four. La propera setmana, els de Jesús Velasco tenen una cita amb la Champions a Riga, amb l'únic objectiu de quedar primers. Passar pàgina ràpid, doncs, ha de ser clau. 

Màxima igualtat

Ha estat una primera part molt igualada, amb dos equips que han anat a totes. L'Inter ha colpejat primer, amb una assistència de Rubi i amb gol de Cecilio (0-1, min 3), però la reacció del Barça ha acabat arribant. Primer, amb un bon gol de Pito, que s'ha desfet del seu defensor i ha etzibat un xut que ha batut Jesús Herrero (1-1, min 12). Després, quan Adolfo s'ha disfressat de Dyego i, de fora cap a dins, ha aconseguit capgirar el marcador amb la famosa 'Dyeginha' (2-1, min 18). Un resultat, però, que no s'ha pogut mantenir al pas per vestidors, perquè ràpidament l'Inter ha tornat a posar les taules amb una diana de Terry (2-2, min 19). 

L'Inter decanta la balança

A la represa l'equilibri i l'intercanvi de moments de partit ha mantingut la tònica del primer temps. I és que tots dos conjunts han tingut oportunitats per avançar-se, la més clara en un llançament de falta de Catela a la frontal de l'àrea que ha aturat Jesús Herrero (min 27). Però també Adolfo n'ha tingut tres de molt perilloses, mentre que Cecilio ha fregat el tercer del Inter.

Ha estat Fits, però, qui ha decantat la balança, amb un autèntic gol de pivot (2-3, min 31). Enmig dels intents culers de tornar a empatar el partit de nou, i en una jugada polèmica en què es demanava falta, Drahovsky ha fet el 2-4 (min 34) que ha resultat definitiu.

És cert que Dyego podria haver reduït diferències a través d'un penal, però Jesús Herrero l'ha aturat novament (min 35). Perquè a partir d'aquí, i amb el Barça ja jugant amb porter-jugador, l'Inter ha acabat d'arrodonir el seu triomf amb gols de Terry, Cecilio i Rubi Lemos. 

Una derrota contundent, però ara el Barça ha d'aixecar-se. El repte de la propera setmana és majúscul i no val a badar. 

LA FITXA

BARÇA, 2

INTER, 7

Barça: Dídac, Erick, Touré, Antonio, Pito -cinc inicial- Dyego, Adolfo, André Coelho, Aniol, Catela.

Inter: Jesús Herrero, Raúl Gómez, Rubi Lemos, Cecilio, Drahovsky -cinc inicial- Fits, Humberto, Raya, Terry, Lazarevic, Pablo Ordóñez, Korpela.

Gols: 0-1, Cecilio (min 3). 1-1, Pito (min 12). 2-1, Adolfo (min 18). 2-2, Terry (min 19). 2-3, Fits (min 31). 2-4, Drahovsky (min 34). 2-5, Terry (min 36). 2-6, Cecilio (min 37). 2-7, Rubi Lemos (min 38). 

Àrbitres: Rodrigo Miguel, Sánchez-Molina Tapiador. Groga als locals Touré, Adolfo, André Coelho i als visitants Cecilio, Korpela, Raya, Lazarevic i Rubi.

Assistència: 2.812 espectadors i espectadores al Palau Blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut