Barça - Manzanares: S'escapen els primers punts al Palau (3-6)

Barça - Manzanares: S'escapen els primers punts al Palau (3-6)

Malgrat la derrota, la jornada serà recordada per haver jugat amb fins a 6 jugadors del planter

El Barça de futbol sala ha viscut aquest dimarts una jornada històrica. I és que fins a 6 jugadors del planter han format part de l'equip que ha jugat contra el Manzanares, al Palau Blaugrana, en la jornada 11 de la lliga. Martí Antolín, Pau López, Adrián Tapias, Harrison Santos, Aniol Vendrell i Mamadou Touré han estat els protagonistes d'aquesta fita, que no s'ha pogut arrodonir amb la victòria. 

La derrota per 3-6, amb gols de Raúl Campos (x2), Daniel (x2), Álvaro i Juan Emilio, no fa que el Barça perdi la primera posició de la classificació. Tot just és la segona derrota del curs a la lliga -la primera va ser a Palma- i els primers punts que s'escapen del Palau. Catela, amb un doble penal, i Pito, amb dues dianes, han estat els autors dels gols blaugrana.

Empat al descans

Sense Dídac, per descans, i Matheus, per precaució, menys els lesionats ja coneguts Álex Yepes, Sergio González, Miquel Feixas, Lozano i Ferrao, el Barça, doncs, ha sortit a la pista amb Martí Antolín a la porteria i Harrison en el cinc inicial, juntament amb Dyego, Pito i André Coelho, que ha tornat a la convocatòria després de perdre's el partit de Santa Coloma perquè ha estat pare. 

No han començat bé les coses, perquè un xut creuat de Raúl Campos en una jugada ràpida per la banda dreta (0-1, min 7) ha avançat el Manzanares. Però el pas dels minuts ha afavorit el Barça, que s'ha anat sentint cada cop més còmode sobre la pista. Ha començat a decantar la balança del joc i ha forçat al Manzanares a carregar-se de faltes. I precisament en la sisena, amb el llançament de 10 metres, Catela ha pogut posar l'empat (1-1, min 15). 

Tot i que els visitants ràpidament s'han tornat a posar per davant mitjançant un gol d'Álvaro (1-2, min 16), Pito ha transformat l'empat a 38 segons per al descans (2-2, min 20) per equilibrar-ho tot de nou de cara a la segona meitat. 

El Manzanares s'imposa 

L'intercanvi de cops ha continuat a la represa, i Raúl Campos, després d'aprofitar una recuperació, s'ha plantat sol davant Pau López, que ha entrat en la segona meitat per fer el seu debut, i ha tornat a avançar l'equip visitant (2-3, min 23). Però de nou l'aparició de Pito, aquest cop amb un xut estel·lar amb l'esquerra de vaselina, ha fet el 3-3 (min 25). 

Malgrat tot, un gol de Juan Emilio (3-4, min 28) i un altre de Daniel, aquest darrer una mica polèmic perquè el Barça ha reclamat que no l'ha tocat amb el cap, malgrat saltar, després que Dani Juárez hagi servit de porteria (3-5, min 28), ha posat molt coll a munt el partit. 

El Barça ho ha intentat i ha gaudit d'opcions, com un travesser d'Erick, un xut de Dyego que ha tret Dani Juárez o un parell de rematades d'Adolfo, també salvades pel porter del Manzanares, però no ha pogut reduir distàncies. Ja amb porter-jugador, i a 15 segons per al final, Daniel ha posat el 3-6 definitiu.

D'aquesta manera, el Barça ha perdut els primers punts al Palau, en la segona derrota del curs a la lliga després de la de Palma, però continua líder. El proper repte, visitar la pista del Betis. Després, l'Inter visita el Palau en un duel d'altura. 

LA FITXA 

BARÇA, 3

MANZANARES, 6

Barça: Martí, André Coelho, Dyego, Harrison, Pito -cinc inicial- Erick, Adolfo, Touré, Catela, Aniol, Antonio, Tapias, Pau López (ps). 

Manzanares: Dani Juárez, Deivão, Daniel, Antoñito, Juan Emilio -cinc inicial- Álvaro López, Juan Rodríguez, Raúl Campos, Pedro, 

Gols: 0-1, Raúl Campos (min 7). 1-1, Catela (min 15). 1-2, Álvaro (min 16). 2-2, Pito (min 20). 2-3, Raúl Campos (min 23). 3-3, Pito (min 25). 3-4, Juan Emilio (min 28). 3-5, Daniel (min 28). 3-6, Daniel (min 40). 

Àrbitres: Sergio Sánchez Llorente, Víctor Toca Campo. Groga als locals Catela i Erick i als visitants Deivão i Antoñito. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut