Industrias Santa Coloma - Barça: Victòria in extremis (3-4)

El Barça guanya el derbi català amb un doblet de Pito i dos gols d'Adolfo, l'últim a 2.2 segons per al final de l'enfrontament

Quina victòria la que s'ha viscut aquest divendres a Santa Coloma. El Barça de futbol sala ha guanyat el derbi català, i ho ha fet in extremis. Perquè Adolfo, amb dos gols en el últims instants, ha permès als culers capgirar un resultat en contra i sumar tres punts molt importants per seguir comandant la classificació amb mà de ferro. En un partit en què Pito també ha fet un doblet, ha tornat a reaparèixer Matheus després de la lesió i ha debutat Aniol Vendrell. André Coelho ha estat baixa per paternitat.

Pito capgira per primer cop el partit

Ha estat un molt bon inici del Barça, amb dues clares ocasions de Pito i un xut al pal d'Antonio que podrien haver inaugurat el marcador molt ràpidament. També amb un xut d'Erick que ha tret Borja Puerta. Però malgrat aquesta intensitat inicial culer, ha estat l'Industrias Santa Coloma, en la primera jugada trenada que ha tingut, el que ha pogut obrir la llauna, després que Povill aprofités una falta d'entesa defensiva culer (1-0, min 9).

Això no ha fet baixar els braços del Barça, que ho ha seguit intentant. De fet, ha pogut marxar cap als vestidors ja per davant en l'electrònic, després de remuntar amb dos gols de Pito. El primer, molt ràpidament després de l'1-0, fet que ha evitat el nerviosisme. El brasiler ha pogut transformar una jugada ràpida després d'una passada de Tapias (1-1, min 11). El segon, ja més sobre el descans, ha arribat en una jugada personal de Touré que Pito ha enviat amb empenta al fons de la xarxa (1-2, min 19).

Torn per a Adolfo

Aquest resultat ha reflectit el que s'ha vist sobre el parquet, amb un Barça dominador. Però a la represa, novament el Santa Coloma ha colpejat. Primer, amb un xut de Nil que s'ha topat amb el pal, que Dídac ha desviat però que Khalid ha acabant transformant amb una rematada de cap (2-2, min 24). Posteriorment, amb una gran assistència de Peña i un bon gol de Povill (3-2, min 27).

El Barça ho ha seguit intentant, i Dyego, Adolfo i Pito n'han tingut de clares. Els de Jesús Velasco han anat tancant els de Santa Coloma amb els pas dels minuts i han fregat l'empat en diverses ocasions. Més encara quan, a 3.28 minuts per al final del partit, Velasco ha tret porter-jugador.

I aquí ha aparegut Adolfo, primer amb un autèntic golàs que ha forçat l'empat en el darrer minut i, posteriorment, ja amb el Santa Coloma amb porter-jugador, aprofitant la manca d'entesa defensiva local per aprofitar una pèrdua i posar el 3-4 definitiu a 2.2 segons per al final.

Una nova exhibició de no baixar els braços i que permet al Barça seguir sumant de tres en tres.

LA FITXA

Industrias Santa Coloma, 3

Barça, 4

Industrias Santa Coloma: Borja Puerta, Corso, Álex Verdejo, David Peña, Povill -cinc inicial- Cardona, Uri Santos, Khalid, Marc Tolrà, Nil, Hirata.

Barça: Dídac, Antonio, Catela, Touré, Pito -cinc inicial- Adolfo, Dyego, Erick, Harrison, Aniol, Tapias, Matheus.

Gols: 1-0, Povill (min 9). 1-1, Pito (min 11). 1-2, Pito (min 19). 2-2, Khalid (min 24). 3-2, Povill (min 27). 3-3, Adolfo (min 39). 3-4, Adolfo (min 40).

Àrbitres: Carreira Romero, Ferrero Carballal. Groga als locals Khalid i Povill i al visitant Catela.