Loznica - Barça: Com a primers de grup a l’Elite Round (0-2)

Els blaugranes han guanyat contra el conjunt serbi i passen com a primers de grup a la següent ronda de la competició europea

El Barça ha guanyat amb comoditat el Loznica i ha accedit a l’Elite Round com a primers de grup, gràcies als gols de Sergio González i Adolfo (0-2). La nota negativa ha sigut l’expulsió de Pito, que serà baixa en el primer partit de la següent ronda de la Champions.

Buscant el gol amb insistència

El Barça s’ha instal·lat en camp contrari i ha atacat contínuament la porteria del Loznica. Dyego ha estat, una vegada més, la brúixola ofensiva dels de Velasco, portant la batuta i dirigint totes les opcions d’atac dels blaugranes. De fet, el capità brasiler ja ha enviat la pilota al pal al minut tres de partit.

A l’altra ala, Catela i Adolfo ho han provat també amb intenció en els primers minuts del duel, però Vulić ha tancat amb pany i forrellat la seva porteria. El Loznica, molt intens i recolzat pel públic local, s’ha mantingut serè i ha plantat cara als blaugranes, a l’espera de poder sortir al contracop en el moment ideal. Així, el Barça ha cuinat el partit a foc lent, amb diversos intents de Pito que no han trobat porteria.

Vulić, el mur serbi

Malgrat la insistència en la recerca del gol, el porter rival ha continuat sent un mur per al seu equip. Tot i això, el Barça s’ha seguit movent amb electricitat i Harrison, del planter, ha estat a punt de marcar el primer gol blaugrana, però el seu xut s’ha topat amb el pal de la porteria sèrbia. En l’últim minut reglamentari del primer temps, Vulić ha aturat quatre ocasions del Barça i ha impedit que els blaugranes marxessin al descans amb avantatge en el marcador. Així, el porter del Loznica ha sigut la raó per la qual els jugadors han marxat als vestuaris amb empat a zero.

Trenquen la imbatibilitat del porter local

El segon temps ha començat d’igual manera que el primer i el Barça ha continuat assetjant la porteria de Vulić. Sergio González ha sigut el protagonista dels primers minuts amb diverses ocasions de gol i a la tercera ha sigut la vençuda. Ha sigut l’ala blaugrana qui ha trencat, per fi, amb la imbatibilitat del porter rival en el minut tres de la segona part. Una bona jugada de Dyego l’ha aprofitat Sergio, que ha desviat el xut del brasiler i ha posat per davant el Barça. Tot seguit, els blaugranes han tingut el primer gran ensurt. Rosić ha pispat la pilota davant la porteria blaugrana i entre Dídac i Adolfo, sota pals, han evitat l’empat del conjunt serbi.

L’infortuni ha arribat al minut 25, quan l’àrbitre ha expulsat Pito en rebre la segona targeta groga. Per tant, el pivot es perdrà el primer partit de l’Elite Round. Durant dos minuts, el Barça ha hagut de resistir davant la inferioritat numèrica, amb un gran Dídac a la porteria, que ha aturat qualsevol opció del Loznica d’entrar de nou en el partit, i amb una bona defensa d’Erick, André Coelho i Adolfo. Amb el cinc contra cinc ja normalitzat, Touré ha tingut una oportunitat claríssima per fer el segon, però Vucić ha tornat a desviar la pilota amb una gran aturada.

Sentencien el partit

En el minut 37, el conjunt local ha hagut de patir en la seva pròpia carn la inferioritat numèrica per l’expulsió de Radovanović i el Barça ha viscut els últims moments de partit amb tranquil·litat, on ha pogut certificar el triomf amb la sentència d’Adolfo al minut 38. Així, el conjunt blaugrana ha aconseguit un ple de victòries a la Main Round i accedeix a la següent ronda de la Champions com a primers de grup.

FITXA DEL PARTIT

Loznica, 0
Barça, 2

Loznica: Vulić, Vasic, Radovanović, Pavlović, Dandan -cinc inicial- Machado, Todorić, Baručija, Luiz Fernando, Rosić, Djordjić

Barça: Dídac, Dyego, Pito, Sergio González, Erick -cinc inicial- Catela, Adolfo, André Coelho, Antonio Pérez, Harrison, Touré

Gols: 0-1, Sergio González (min. 23); 0-2, Adolfo (min. 38)

Àrbitres: Daniel Matkovic, Damian Grabowski i Timo Onatsu. Han amonestat amb targeta groga el jugador del Loznica Vulić (min. 15) i el jugador del Barça Erick (min. 18) i amb targeta vermella el jugador del Barça Pito (min. 25) i el jugador del Loznica Radovanović (min. 37)