Barça - Alzira: Triomf per seguir creixent (6-1)

Barça - Alzira: Triomf per seguir creixent (6-1)

Els de Jesús Velasco han reprès la competició domèstica després de l'aturada amb un triomf al Palau Blaugrana, amb gols d'Álex, Adolfo (x2), André Coelho, Sergio González i Dyego

El Barça de futbol sala torna a la competició domèstica com la va deixar abans de l'aturada: amb victòria. Aquest dissabte, al Palau Blaugrana, l'equip de Jesús Velasco ha guanyat l'Alzira, en la jornada 5 de la lliga, i suma un nou triomf en un octubre que es presenta carregat de partits. Els gols d'Álex Yepes, el primer que fa com a culer, Adolfo (x2), André Coelho, Sergio González i Dyego han permès als culers sumar els tres punts, just abans de visitar ElPozo Múrcia el proper dimarts.

 

Quatre gols que han capgirat el gol inicial de l'Alzira, que s'ha avançat mitjançant Rubi (0-1, min 6), però que ràpidament el Barça ha contrarrestat. I és que no ha deixat que la pressió aparegués i, després d'una assistència de Miquel Feixas cap a Álex, el de Cieza ha fet el seu primer gol oficial amb la samarreta del Barça (1-1, min 7).

Aquest empat ha donat aire els culers, que han començat a dominar i han pogut marxar al descans per davant en el marcador. I és que Adolfo, després d'una cursa per la banda, ha etzibat un xut creuat que ha acabat al fons de la porteria (2-1, min 19). Tot plegat en un primer temps en què, a més, ha debutat Adrián Tapias, després de passar per totes les categories inferiors del Club des d'Aleví.  

Aquest guió de partit s'ha mantingut a la represa, amb un Barça dominador. I ho ha reflectit en el marcador quan un xut de primeres d'André Coelho que s'ha colat per l'escaire, un autèntic golàs, ha ampliat encara més les distàncies ràpidament (3-1, min 22). A més, si el triomf encara no estava prou tenyit de blaugrana, Sergio González s'ha encarregat d'acostar-lo (4-1, min 33). No ha estat la darrera diana, però, perquè Dyego (5-1, min 38) i Adolfo (6-1, min 40), ja amb l'Alzira jugant amb porter jugador, han tancat el triomf de forma definitiva.

LA FITXA

BARÇA, 6

ALZIRA, 1

Barça: Miquel Feixas, Antonio, Dyego, Puigvert, Adolfo -cinc inicial- Álex, Tapias, Sergio González, Harrison, Erick, André Coelho. 

Alzira: Nacho Serra, Joan, Peiró, Gon Castejón, Rafa Usín -cinc inicial- Eric Panés, Rubi, Álex Naranjo, Humberto, Carlos, Joaki. 

Gols: 0-1, Rubi (min 6). 1-1, Álex (min 7). 2-1, Adolfo (min 19). 3-1, André Coelho (min 22). 4-1, Sergio González (min 33). 5-1, Dyego (min 38). 6-1, Adolfo (min 40).

Àrbitres: Almeida León, Carrión Álvarez. Groga al local Erick i als visitants Castejón i Peiró.

Assistència: 2.082 espectadors i espectadores al Palau Blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut