A per la primera final de la temporda (1-5)

Els de Jesús Velasco han aconseguit un bitllet per a la final de la Copa Catalunya després d'imposar-se al Cerdanyola

Victòria plàcida del Barça de futbol sala ales semifinals de la Copa Catalunya. Els de Jesús Velasco han guanyat al Cerdanyola amb un contundent 1-5 amb gols de Sergio González, Dyego, Matheus i doblet d'Erick, qui s'estrenva amb la samarreta blaugrana.

Primera part a ritme blaugrana

El partit ha començat amb el Barça com a dominador del partit. No ha trigat a arribar el primer gol. Després d'un minut de joc, Sergio González ha fet una paret amb Matheus perquè el de Montcada i Reixac pogués marcar gairebé sobre la línia el primer gol del partit. Erick Mendonça ha fet el seu debut oficial amb l'equip abans que el partit arribés als cinc minuts de joc. El brasiler no ha trigat més d'un minut en marcar el seu primer gol amb la samarreta del Barça. Una passada d'Adolfo ha propiciat que Erick rematés al segon pal per marcar el segon del partit.

El Barça ha tingut una clara ocasió per fer el tercer gol, però una doble aturada de Pol Carmona, primer a un xut d'Antonio i després de Sergio ha mantingut el 0-2 al marcador.

Per part del Cerdanyola, un xut de Batllori, després d'una potent conducció, ha estat una de les ocasions més clares en el primer temps, el remat ha anat directe al pal de la porteria de Feixas. Dani Alonso ha provocat un penal després que Pol Carmona servís una passada en llarg per a Alonso, en l'intent d'interceptar la combinació en llarg, Feixas ha desestabilitzat al jugador del Cerdanyola causant la pena màxima. El porter blaugrana ha aturat el xut centrat d'Héctor.

Malgrat que el Cerdanyola ha intentat sorprendre sortint al contraatac en algunes ocasions i a mesura que avançaven els minuts s'ha anat animant, el Barça s'ha sabut defensar i ha aconseguit acabar el primer temps amb la porteria imbatuda.

Sentència a la segona part

El Barça podria haver ampliat l'avantatge en els primers instants del segon temps, però el porter del conjunt vallesà, Adri Hurtado, ha mantingut el gran nivell sota pals que ha demostrat Pol Carmona durant el primer temps, fent dues aturades de mèrit en els primers compassos després de la represa.

La recompensa per als culers ha arribat amb el tercer gol del partit, després que Dyego, amb una gran conducció des de camp propi, enviés la pilot al fons de la xarxa amb un potent xut arran de terra. Erick ha signat un doblet després de fer-se un espai, des de la banda dreta de l'atac blaugrana, amb un recurs tècnic que li ha permès xutar amb la cama dreta al pal curt, evidenciant la seva capacitat de domini amb la pilota amb ambdues cames.

A l'equador del segon temps, Héctor ha rematat un servei de banda, assistència de Busquets, des del segon pal. D'aquesta forma, el conjunt del Vallès ha marcat un gol per retallar distàncies.

El cinquè gol ha arribat després que Adolfo enviés una pilota al segon pal perquè Matheus pogués rematar a plaer i marcar el gol que ha significat la sentència blaugrana del matx i el bitllet per la final de la Copa Catalunya. Indústrias Santa Coloma i FC Barcelona es disputaran el campionat el pròxim diumenge a les 12.45 hores.

Fitxa del partit

Barça: Feixas, Antonio, Matheus, Sergio González. També han jugat A.Coelho, Erick mendonça, Pito, Adolfo, Puigvert, Dyego, Harrison

Cerdanyola: Pol Carmona, Amores, Busquets, Rocabayera, Héctor. També han jugat Arnau Omella, J. Sánchez, Batllori, Isaac Boqué, Dani Alonso, Adri Hurtado, Josep Puig.

Árbitres: Lucas Antón Lorenzo, Pablo Villaescusa Izquierdo.

Gols: 0-1, Sergio González (min. 1); 0-2, Erick (min. 6); 0-3 Dyego (min. 23); 0-4 Erick (min. 24); 1-4 Busquets (min. 30); 1-5 Matheus (min. 37).