Barça - Jaén: Inici amb bon peu (3-2)

Barça - Jaén: Inici amb bon peu (3-2)

En un partit complicat, els gols de Ferrao, Pito i Matheus han permès als culers sumar el primer punt de l’eliminatòria de la sèrie final pel títol de lliga

Victòria molt important per començar amb èxit la sèrie final del play-off pel títol de lliga. Contra un Jaén dur i complicat, en un partit emocionant, en què Ferrao, Pito i Matheus han fet els gols blaugrana però amb una actuació coral. Des de la defensa, concedint molt poc, fins a l’atac, amb incidència ofensiva, també sabent patir i pressionant les dents fins al final. Un triomf que permet posar l’1-0 en l’eliminatòria, abans del duel d’aquest proper dilluns també al Palau, a partir de les 20 hores.

Gols 'made in' Brasil

Amb molta intensitat, els dos equips han sortit sobre el parquet del Palau motivats per iniciar aquesta sèrie amb bon peu. Però qui ha decantat en primera instància la balança ha estat el Barça, que ha aprofitat la superioritat davant l’expulsió per vermella directa de Mati Rosa en una entrada sobre Coelho (min 8) per avançar-se en el marcador. I ho ha fet mitjançant el seu home gol, Ferrao, que ha transformat una triangulació amb Catela i Matheus per fer el primer (1-0, min 9).

El Jaén, però, no ha baixat els braços i tot i que els culers podrien haver fet el segon ha estat el conjunt andalús qui ha posat l’empat amb què s’ha arribat al descans gràcies a Menzeguez (1-1, min 13).

A la represa, però, el Barça ha estat superior i el talent de Pito ha aparegut per encarar el triomf. Primer, però, ho ha fet Dídac Plana, amb una mà espectacular (min 22). A partir d’aquí, el domini ha estat blaugrana. Pito, amb un bon xut, ha avançat els locals (2-1, min 25), mentre que una assistència magistral del de Chapecó i una rematada encara millor de Matheus, d’esperó i sense mirar, ha permès als culers ampliar diferències (3-1, min 28).

Un resultat que ha ajudat a contemporitzar el joc fins al final, tot i que ha costat. Perquè el Jaén no s'ha rendit i un gol de Chino amb porter-jugador del Jaén ha retallat les distàncies. Malgrat tot, això no ha evitat el primer triomf del Barça en aquesta sèrie.

LA FITXA

BARÇA, 3

JAÉN, 2

Barça: Dídac, Antonio, Catela, Dyego, Ferrao -cinc inicial- Adolfo, André Coelho, Matheus, Pito, Marcenio, Harrison, Sergio González.

Jaén: Espindola, Attos, Míchel, Alan Brandi, César -cinc inicial- Henrique (ps), Pablo Taborda, Menzeguez, Chino, Mati Rosa, Wanderson, Renato, Nem.

Gols: 1-0, Ferrao (min 9). 1-1, Menzeguez (min 13). 2-1, Pito (min 25). 3-1, Matheus (min 28).

Àrbitres: González Moreta, Sánchez Chamorro. Han amonestat els locals Antonio i André Coelho i els visitants Míchel, Espindola i Alan Brandi. A més, han expulsat amb vermella directa Mati Rosa.

Assistència: 3.322 espectadors i espectadores al Palau Blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut