La Copa del Rei, assignatura pendent

La Copa del Rei, assignatura pendent

El Barça visita la pista del Sala 10 Zaragoza a l’eliminatòria de vuitens de final a partit únic després de dues temporades sense arribar a la Final Four (dc, 19h, Esport3)

Comença la Copa del Rei per al Barça de futbol sala, exempt de les dues primeres eliminatòries pel fet de jugar la Champions. El rival serà el Sala 10 Zaragoza a domicili, en una eliminatòria a partit únic (dc, 19h, en directe Esport3). I l’equip està advertit dels perills que comporten aquest tipus de partits després de perdre també a vuitens la temporada passada a la pista del Betis als penals i de caure als quarts fa dues temporades contra Industrias Santa Coloma.

El Sala 10 va eliminar ElPozo

L’equip que dirigeix Jorge Palos manté el bloc de la temporada passada de Primera Divisió i actualment ocupa la cinquena posició de Segona Divisió, en zona de play-off. A les files del Sala 10 hi ha l’exblaugrana Adri Ortego i també jugadors històrics com Retamar i Richi Felipe i el porter Iván Bernad. El Sala 10 va protagonitzar la gran sorpresa dels setzens de final en superar ElPozo a la tanda de penals (3-3, 4-2pp).

El Barça, en ratxa

La Copa del Rei arriba en un bon moment per al Barça, que encadena nou victòries consecutives entre lliga i Supercopa i és líder a la competició domèstica amb set punts d’avantatge sobre el Mallorca Palma Futsal després de 17 jornades. Els de Velasco s’han marcat com a objectiu aquesta temporada el pòquer de títols de les competicions RFEF: lliga, Copa d’Espanya, Copa del Rei i la Supercopa. El Barça és l’equip que més vegades ha guanyat la del Rei, amb set títols, però ja fa dues edicions que no arriba a la Final Four.

“Hem d’aprendre la lliçó del que va passar la temporada passada contra el Betis i anar a totes per evitar sorpreses, si fem el nostre joc i amb la mentalitat correcte serà molt difícil que ens puguin guanyar perquè ens trobem en un bon moment”, avisa Adolfo.

“Tot i jugar a Segona, el Sala 10 manté el bloc de la temporada passada i ja ha sigut capaç d’eliminar ElPozo, saben que defensar l’escut del Barça comporta la responsabilitat d’intentar guanyar tots els títols i per a nosaltres això, més que pressió, suposa una motivació extra”, diu Antonio.

El partit serà aquest dimecres a les 19h i s’oferirà en directe per Esport3.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut