Oportunitat per consolidar el liderat a Pamplona

Oportunitat per consolidar el liderat a Pamplona

El Barça visita la pista del Xota amb l’obligació de fer bons els tres punts aconseguits dissabte passat contra el Betis (dt, 18:30h, BarçaTV i rfeftv)

La jornada del cap de setmana va resultar rodona per al Barça, que va reaccionar a l’eliminació europea amb un treballat triomf contra el Betis (6-3) i va ser l’únic dels quatre primers classificats que va sumar els tres punts. Ara els de Velasco són primers amb tres punts d’avantatge sobre el Cartagena i quatre sobre el Mallorca Palma Futsal, a falta de quatre jornades per acabar la primera volta.

Dos jugadors del filial a la convocatòria

El jugador del filial Mamadou Touré, internacional francès de 21 anys i que va coincidir amb Velasco a l’ACCS, serà la gran novetat de l’expedició blaugrana que viatja aquest dilluns a la tarda a Pamplona i que també comptarà amb Puigvert per suplir les baixes ja conegudes de Ferrao, Pito i Antonio. Touré juga d’ala tanca i destaca per la seva potència i corpulència física.

El rival és l’Osasuna Magna de l’etern Imanol Arregui, que ve de guanyar a la pista del Noia i va de menys a més aquesta temporada, amb nou dels últims quince punts en joc conquistats. La lliga està tan igualada que l’Osasuna té 12 punts, els mateixos que el Llevant que està en descens, però a la vegada es troba a només 3 punts de l’Antquera, el vuitè classificat.

André Coelho i Feixas són optimistes

“Era important guanyar dissabte després del cop que va suposar quedar fora de la Champions, ara l’objectiu immediat és assegurar la primera posició i seguir sumant victòries per recuperar la confiança i el bon joc de l’inici de temporada”, explica Coelho.

“És clar que podem guanyar els 4 títols que queden en joc, per aconseguir-ho no hi ha un altre camí que el de treballar i esforçar-nos per sobreposar-nos a totes les dificultats, incloses les baixes, i saben que tenim una gran plantilla que pot aspirar a tot”, diu Feixas, que no vol confiances a Pamplona. “Està tot molt igualat i s’ha demostrat que si no donem el nostre màxim durant els 40 minuts podem tenir problemes sempre i més en una pista complicada com la de Xota”, avisa el porter blaugrana.

El partit Osasuna Magna-Barça serà a les 18:30h, en directe per BarçaTV i rfeftv.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut