El Palau entra en joc!

El Palau entra en joc!

Velasco recupera Ferrao per al debut a casa contra el Còrdova (divendres, 20.30h, BarçaTV, Esport3, LaLigaSportsTV i rfeftv)

Torna la Lliga de futbol sala al Palau! Ja fa tres mesos de l’últim partit oficial a casa, el 21 de juny en la final contra el Palma Futsal. I per això afició i jugadors tenen ganes de retrobar-se. “Són el nostre jugador número 6, mai ens fallen i amb ells som més forts”, admet Ferrao, que ja té l’alta i entra per primera vegada en una convocatòria aquesta temporada. 

En canvi, el tècnic Jesús Velasco opta per fer rotacions després dels viatges transoceànics de les seleccions d’Espanya, Portugal i el Brasil i donarà descans a Sergio Lozano i, molt probablement, a algun internacional més. La convocatòria és de 15 jugadors, i està pendent de descartar-ne algun. Són tretze del primer equip, i dos jugadors del filial: el colombià Harrison i Campàs. 

El Còrdova, un equip fet

El primer rival a casa serà el Còrdova de Josan González, que manté el bloc de la temporada passada amb jugadors com Miguelín, Zequi, Pablo del Moral, Jesulito i Saura, i ha incorporat el porter Fabio procedent del Palma Futsal i el tanca argentí Lucas Bolo.

En l’últim enfrontament entre els dos equips disputat el maig passat  van empatar a Còrdova (2-2), un avís de la dificultat que tindrà el partit per al Barça, més enllà del poc marge que ha tingut Velasco per preparar el partit per culpa dels compromisos internacionals. 

“Més de mig equip venim de viatges molt llargs a l’Argentina i al Japó i està clar que hem tingut poc temps per recuperar-nos, però ja estem centrats en el que toca i, un cop a la pista, el cansament es nota menys i també tenim una plantilla prou llarga per fer més rotacions”, explica André Coelho, flamant campió de la Finalíssima amb Portugal.

Ferrao, que torna, està motivat doblement. “Tenia ganes de tornar a jugar i tenia ganes de tornar al Palau”, admet. “Personalment són molts dies sense competir i ja tenia ganes de tornar a la pista per ajudar l’equip”, explica, que també posa en valor el factor Palau. “Serà molt especial retrobar-nos amb l’afició per intentar assolir amb ells tots els objectius que ens hem marcat aquesta temporada”, diu Ferrao.

Els equips formatius es presenten

Just abans de començar el partit contra el Còrdova, el Barça de futbol sala presentarà tots els equips formatius a l’afició. Així mateix, el portuguès André Coelho oferirà la medalla d’or de la Finalíssima, i els jugadors del filial Nicolás Marrón, Adrián Tapias i Albert Ortas també oferiran el títol de campions d’Europa sub-19 al públic del Palau.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut