Velasco recupera els internacionals i Ferrao

Velasco recupera els internacionals i Ferrao

El Barça només farà dues sessions d’entrenament amb tota la plantilla abans d’afrontar el debut a casa contra el Còrdova

Fins a 10 jugadors s’han incorporat aquest dimecres als entrenaments del primer equip del Barça de futbol sala per preparar, amb només dues sessions d’entrenament, el debut al Palau en partit de Lliga contra el Còrdova (dv, 20.30 h, BarçaTV, Esport3, LaLigaSportsTV i rfeftv.es).

Velasco ha recuperat els 9 internacionals que venen de viatges transoceànics. Lozano, Catela, Adolfo, Dídac, Antonio i Catela han disputat dos partits duríssims i s’han vist les cares en la Finalíssima que s’ha acabat enduent Portugal, mentre que Pito, Marcenio i Matheus han jugat dos amistosos al Japó. El tècnic es planteja fer rotacions per pal·liar la sobrecàrrega de minuts dels internacionals, tot i que esperarà a l’entrenament de demà per decidir a qui dona descans.

Coelho i Ferrao, protagonistes

El portuguès ha lluït la medalla d’or de la Finalíssima, el colofó a un any espectacular en què ha guanyat 8 títols de 9 possibles amb el Barça i amb Portugal. “Ni en el millor dels meus somnis m’hauria imaginat mai un any com aquest”, reconeix Coelho. “Estic molt feliç i dono les gràcies als meus companys de la selecció i del Barça perquè tinc la sort de jugar en dos grans equips que em permeten lluitar per tot i, en aquest sentit, soc  afortunat”, diu Coelho, que es mostra humil, tot i el rècord aconseguit.

Sobre el partit contra el Còrdova, Coelho no creu que hi influeixi el cansament acumulat pels viatges. “Un cop dins de la pista aquestes coses ja s’obliden, i més amb el suport del públic del Palau”, afirma el tanca portuguès.

Aquest dimecres també s’ha tornat a entrenar amb el grup Ferrao, que fa gairebé 4 setmanes que es va fer una fissura a les costelles en un xoc fortuït en el partit contra el Benfica de la Masters Cup. “Sempre és més difícil lesionar-te durant la pretemporada, perquè costa d’agafar el ritme, però ja em sento plenament recuperat i amb disposició d’ajudar el grup en el que calgui, sigui amb gols, amb assistències, lluitant per cada pilota i també defensant”, diu Ferrao.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut