Fins a nou internacionals viatgen fora del continent

Fins a nou internacionals viatgen fora del continent

Els espanyols Lozano, Dídac, Adolfo, Antonio, Catela i el portuguès André Coelho jugaran la Finalíssima a l’Argentina; mentre que els brasilers Pito, Marcenio i Matheus viatgen al Japó

Després de guanyar divendres passat el derbi de la primera jornada de Lliga (5-6), el Barça de Velasco es queda en quadre per l’aturada per compromisos internacionals. Fins a nou futbolistes marxen amb les seves seleccions, sis cap a Buenos Aires i tres més cap al Japó. Així doncs, només queden a Barcelona el lesionat Ferrao, i quatre jugadors més: Feixas, Ortiz, Dyego i Sergio González.

Els nou convocats 

Del 15 al 18 de setembre es disputa la Finalíssima a Buenos Aires, una competició que, sota el paraigua de la UEFA i la CONMEBOL, enfronta els millors equips d’Europa i Amèrica. Seran els campions dels dos continents -Portugal i l’Argentina-, a més a més del Paraguai, com a finalista de la Copa Amèrica; i també Espanya, que va quedar tercera a l’Europeu i ocupa la plaça de Rússia, exclosa de totes les competicions pel conflicte d’Ucraïna. El Barça tindrà sis representants en aquesta competició: els espanyols Dídac, Lozano, Adolfo, Antonio i Catela; més el portuguès André Coelho. 

Les semifinals seran dijous dia 15/9 i enfrontaran Espanya contra l’Argentina i  Portugal contra el Paraguai. La final es disputarà el diumenge dia 18/9.

D’altra banda, els brasilers Pito, Marcenio i Matheus viatgen al Japó per jugar dos amistosos amb el Brasil contra la selecció nipona. Ferrao, per lesió, i Dyego han quedat fora de la llista.

Entrenaments conjunts amb el Barça Atlètic

Els quatre jugadors disponibles del primer equip que es queden a Barcelona -Feixas, Ortiz, Dyego i Sergio González- s’entrenaran conjuntament amb el Barça Atlètic en sessions de tarda durant tota la setmana a la Ciutat Esportiva. Dimecres es reincorporaran als entrenaments els flamants campions d’Europa sub-19 -Nicolás Marrón, Albert Ortas i Adrián Tapias-, just a temps de començar la Lliga de Segona amb el Barça Atlètic, que s’estrena dissabte a Gran Canària (19 h, hora catalana).

Els internacionals del primer equip es reincorporaran al grup dimecres de la setmana que ve, el dia 21/9, just dos dies abans del primer partit al Palau contra el Còrdova que serà divendres 23/9 a les 20.30 h, en directe per BarçaTV i Esport3. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut