El derbi, sinònim d’espectacle

El derbi, sinònim d’espectacle

Els entrenadors Xavi Closas i Jesús Velasco aposten per un estil ofensiu i de joc atractiu com es va demostrar en la final de Copa Catalunya de la setmana passada

En la tradicional trobada de tècnics prèvia al derbi va quedar constatada la bona sintonia que existeix entre els tècnics d’Industrias Santa Coloma i Barça, que repetiran duel després de veure’s les cares el cap de setmana passat a la final de la Copa Catalunya (4-5).

Closas i Velasco van col·laborar la temporada passada al Barça i tenen un concepte similar del joc: “ens assemblem, sobretot, en la manera com entenem el futbol sala, sempre a l’atac i volent el domini del partit”, explicava Xavi Closas, que després d’una etapa de sis temporades al filial blaugrana debuta en una banqueta a Primera. 

“Industrias és un equip que donarà molta guerra aquesta temporada perquè tenen una plantilla de qualitat i amb jugadors molt joves i ambiciosos i el millor entrenador possible per guiar-los”, diu Velasco, que elogia l’aposta d’Industrias pel joc ofensiu. “Ells aniran a buscar el partit igual que van fer diumenge passat, ja vam veure una gran final de Copa Catalunya i estic convençut que tornarem a veure un espectacle de primer nivell demà a Santa Coloma”, argumenta Velasco.

“La baixa de Ferrao ens condiciona”

Velasco remarca que està molt satisfet amb la plantilla i que té el millor equip possible per aspirar a tot. No busca excuses, però sí que reconeix la importància de la baixa de Ferrao. 

“És un jugador que ens dona una alternativa de joc diferent, única, i quan no hi és hem de variar la nostra manera de jugar, però no seria honest si no digués que tenim recursos suficients per sobreposar-nos a la seva absència”, explica.

Ferrao és l’única baixa en una convocatòria de 14 jugadors que sí que inclou a Dídac i Matheus, i també al jugador del filial Puigvert. El derbi coincideix amb la primera jornada de lliga i es podrà seguir en directe per Esport3 i BarçaTV.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut