Jesús Velasco:

Jesús Velasco: "Serà una prova molt important per mesurar com estem davant rivals d’alt nivell"

Abans de viatjar a Portimão i jugar la International Masters Cup contra l’Sporting, el Benfica i l’Inter, el tècnic del Barça de futbol sala explica com va la pretemporada de l’equip blaugrana

Queda només una setmana per a l’inici de la competició oficial, amb les semifinals de la Copa Catalunya. I dues setmanes per a l’estrena del Barça de futbol sala a la Lliga, a la pista de l’Industrias Santa Coloma. És per això que l’equip de Jesús Velasco ja ultima els darrers detalls abans de començar a jugar partits de caire oficial.

I una gran prova de foc serà la Record International Masters Futsal, competició amistosa que els blaugrana disputen aquest cap de setmana al Portimão Arena de Portugal. Trofeu de gran nivell en aquesta recta final de la pretemporada, contra el Benfica, l’Sporting i el Movistar Inter

“És una competició amistosa i hem de donar-li la importància que té, però és una prova molt important per mesurar la nostra capacitat de rendiment en partits complicats i davant rivals difícils. La idea, doncs, serà veure tots els jugadors possibles en competició contra equips d’un altíssim nivell”, ha comentat el tècnic, Jesús Velasco, en la prèvia del torneig

 

Una competició en què el dos equips de la Lliga portuguesa s’enfrontaran contra els dos equips de la Lliga espanyola, i qui sumi més partits a l'acabament dels quatre duels s’endurà la cinquena edició del torneig.

El Barça, que ja la va guanyar l’any 2017, jugarà dissabte contra l’Sporting CP, que va ser el rival de la final de la Champions de Riga del 2022; i diumenge contra el Benfica, equip que va ser eliminat pels culers a les semifinals de la màxima competició europea. Tots dos enfrontaments es jugaran a les 11 hores de Portugal, 12 h a Barcelona, i es podran veure en directe a través d'Esport3. Barça TV els emetrà en diferit. 

"L'Sporting i el Benfica són dos dels millors equips del món, amb unes grans plantilles molt compensades. L’Sporting és més físic, amb molta disciplina tàctica i molt efectiu, mentre que el Benfica té molta qualitat tècnica i un joc de conjunt molt bo. Ara haurem de veure en quines condicions arriben ells i en quines condicions arribem nosaltres. Són amistosos, però ens va bé jugar-los contra rivals del nostre nivell”, ha afegit Velasco. 

En la mateixa línia s’ha expressat el portuguès André Coelho, gran coneixedor de l'Sporting i el Benfica. “Els dos equips són sempre grans candidats a guanyar la Champions, així com la Lliga de Portugal. Seran dos duels molt durs, però que ens ajudaran a preparar-nos de manera òptima per a l’inici de la temporada. Així doncs, l’objectiu serà sortir a competir i aprofitar perquè jugui tothom, i també perquè Sergio, Antonio i Catela agafin la dinàmica de l’equip”. 

Tret de sortida a la temporada

I aquí s’acabaran les proves, perquè ja començarà una temporada que es preveu exigent i en què el Barça torna a aspirar a tot. “Ens falta una mica de rodatge, però aquests partits ens ajudaran a veure com anem. L’equip està a un bon nivell i físicament està bé”, ha comentat el tècnic, Jesús Velasco.

Per a aquest torneig, previ ja a l’inici dels partits oficials, el Barça s’emporta tots els jugadors disponibles. L’única absència serà Dídac Plana que, amb molèsties a l’adductor, serà baixa per precaució. L'equip viatjarà aquest divendres al matí a Portimão i, a la tarda, farà un entrenament a l'escenari de la cita estiuenca. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut