Jaén - Barça: Campions del 'XI Trofeo del Olivo' (2-4)

Els blaugranes sumen la tercera victòria de la pretemporada gràcies al doblet d'Adolfo i als gols de Ferrao i Pito

El Barça de Futbol Sala s'ha endut el 'XI Trofeu de l'Olivera' (2-4). Els homes de Jesús Velasco han estat superiors des dels primers compassos de l'enfrontament i els gols d'Adolfo (X2), Ferrao i Pito han sentenciat un duel que ha tingut una intensitat elevada. D'aquesta manera, els blaugranes sumen la seva tercera victòria en aquesta pretemporada i continuen agafant rodatge de cara a l'inici de les competicions oficials.

Intercanvi de cops

Inici de partit immillorable per als blaugranes. Després d'uns primers minuts on els dos equips han plantejat una pressió a tota pista exhibint una gran intensitat, els homes de Jesús Velasco s'han avançat al marcador gràcies a un gol d'Adolfo en recollir una excel·lent passada d'Antonio al segon pal (0- 1, min 4).

Un cop oberta la llauna, els blaugranes han donat pas a un pla de partit més assossegat per intentar neutralitzar els ràpids atacs del Jaén. En aquest context, els culers han trobat diverses situacions de gol, però les parades d'un encertat Álex González han frenat els bons minuts dels blaugranes.

Així doncs, els locals s'han carregat de confiança i han convertit uns minuts finals d'empenta en el gol de l'empat, anotat amb una rematada al segon pal de Nem a l'últim minut de la primera meitat (1-1, min 19).

El talent blaugrana, a col·lació

A la represa, el ritme del partit no ha frenat. Tots dos conjunts seguien mostrant les seves armes i les ocasions s'han anat alterant a les dues àrees. Ara bé, en aquest context d'igualtat, Ferrao ha emergit. El brasiler ha transformat una bona passada de Matheus amb un potent xut a la mitja volta impossible d'aturar per Álex González (1-2, min. 27).

Arran del segon gol culer, els de Jaén han intentat tornar a igualar el matx amb una pressió més alta. Tot i això, en aquest context ha aparegut de nou el talent blaugrana. En aquest cas, l'encarregat de frenar l'entusiasme local amb una rematada impecable des de fora de l'àrea que ha entrat per l'escaire esquerre de la porteria andalusa ha estat Pito (1-3, min. 31).

A l'últim minut de partit, amb el Jaén bolcat a la recerca de l'empat, Adolfo ha sentenciat el matx amb un gol des de fora des del seu propi camp sense porter (1-4, min. 40). Tot i això, els gols no es van acabar a l'Olivo Arena i, a tres segons per al final de l'enfrontament, Chino ha anotat el segon gol dels locals (2-4, min. 40).

La fitxa del partit

Jaén, 2

Barça, 4

Jaén: Álex, Taborda, Míchel, César, Alan Brandi – cinc inicial – Espindola, Mauricio, Luque, Aicardo, Menzeguez, Nem, Attos, Chino, PJ, Renato.

Barça: Feixas, Antonio, Matheus, Dyego, Adolfo – cinc inicial – Coelho, Pito, Ferrao, Catelo, Sergio González, Marcenio, Dídac, Ortíz.

Gols: 0 – 1, Adolfo (min. 4); 1 – 1, Nem (min. 19); 1 – 2, Ferrao (min. 27); 1 – 3, Pito (min. 31); 1 – 4, Adolfo (min. 40); 2 – 4, Chino (min. 40).

Àrbitres: David Pizarro i Jairo Leiva.