Una plantilla renovada per seguir aspirant a tot

Una plantilla renovada per seguir aspirant a tot

A més dels fitxatges de Catela, Antonio i Sergio González, el preparador físic Jordi Illa assumeix també el rol de segon entrenador

La fotografia del Barça de futbol sala 2022/23 ja és una realitat. Jordi Torras i Jesús Velasco han dissenyat una plantilla que té dos objectius principals: “seguir guanyant tots els títols possibles i fer un joc atractiu que enganxi a l’afició”, en paraules del coordinador esportiu Jordi Torras.

Torras, satisfet i ambiciós

“Hem incorporat jugadors joves i amb ambició i qualitat, tenim una plantilla àmplia i ben coberta en totes les posicions, segurament una de les millors del món, el Club ha fet un esforç i ara el repte és seguir en la línia de la temporada passada i aspirar a guanyar tots els títols en joc”, diu Torras, que no sent una pressió especial pel fet de venir de guanyar un pòquer.

“Tots sabem on estem i quin és el nivell de l’exigència d’aquest Club”, avisa Torras. “És molt difícil fer el que vam aconseguir la temporada passada, però és la línia a seguir i hem de lluitar per tornar a guanyar-ho tot perquè tenim plantilla per assolir tots els objectius”, reconeix.

Les novetats

Els tres fitxatges són Catela, “un esquerrà amb molta qualitat i capacitat de desbordar”; Antonio, “un jove amb molta projecció i que podrà aprendre al costat dels millors com Ortiz i Lozano”, i Sergio González, “un jugador polivalent i un exemple de com un jugador que va passar pels equips formatius pot tornar i guanyar-se un lloc al primer equip si treballa i fa bé les coses”, explica Torras sobre les tres incorporacions.

 

La composició de la plantilla

Amb totes les novetats, la plantilla queda així: 15 jugadors i 8 membres d’staff tècnic. Amb tres porters: Dídac, Miquel Feixas i Àlex Lluch, que seguirà sent el tercer porter i jugarà amb el filial. Dos tanques purs: André Coelho i Antonio. Dos ala-tanques: Sergio Lozano i Marcenio. Cinc ales: Adolfo, Dyego i Sergio González; i els esquerrans Matheus i Catela; un ala-pivot: Pito, el nou dorsal número 10; i un pivot clàssic: Ferrao.

A l’staff quedava la incògnita de saber qui ocuparia la vacant de Sergi Altisent, ara nou entrenador del filial. El nou segon de Velasco serà Jordi Illa, que comença la setena temporada al primer equip i compaginarà el rol d’entrenador assistent amb el de preparador físic. La resta de l’staff queda així: Julio Gracia (delegat i entrenador de porters); Carles Miñarro i Lucas Gómez (servei mèdic); Ramon Giró i Héctor Garcia (fisioterapeutes); i l’etern Xavi Fernández (encarregat de material).

Visita sorpresa d'Esquerdinha

Esquerdinha, molt estimat per tots i que es va retirar al juny després de cinc temporades al Club, es va presentar el dia de la foto per acomiadar-se dels seus companys abans d'emprendre el viatge de tornada al Brasil. Fins aviat, Esquerdinha!

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut