Els nous debuten amb bon peu

Els nous debuten amb bon peu

Sergio González, Antonio i Catela es van estrenar amb bones sensacions en els amistosos contra Futsal Marlex Mataró i Barça B

Per a dos d’ells, Catela i Antonio, era la primera vegada que s’enfundaven la samarreta blaugrana. I per a Sergio González era el primer partit de la seva segona etapa al Club després d’arribar a debutar al primer equip de la mà d’Andreu Plaza quan jugava al filial.

Sergio González es va estrenar marcant en els dos amistosos, Catela va demostrar la seva qualitat després de més de sis mesos sense competir, i Antonio es va comportar com un veterà tot i que acaba d’arribar al grup i és el més jove de l’equip amb només 21 anys.

Declaracions dels protagonistes:

“M’he tornat a sentir futbolista després de tants mesos aturat”, reconeix Catela. “Ha estat molt dur perquè formava part del grup però no podia competir i, tot i sentir-me un més, era complicat veure des de fora tots els partits i veure com el grup jugava finals i guanyava títols”, admet.

“Ja m’havien dit que el Barça era un altre món, però realment quan ho veus des de dintre impressiona perquè és un Club molt gran en tots els sentits”, explica Antonio. “La integració està resultant molt bona perquè tots els companys i l’staff es bolquen des del primer dia per ajudar-te a posar-t’ho fàcil i que t’hagis de centrar només en jugar”, diu Antonio, que elogia el nivell de la plantilla. “És un equip dissenyat per aspirar a guanyar-ho tot i el nivell d’exigència és màxim en cada entrenament i en cada partit, i ara a curt termini el meu objectiu personal és adaptar-me al joc de l’equip i aprendre tot el que pugui de companys i grans jugadors amb més experiència com Ortiz, Lozano, Coelho i Marcenio", argumenta Antonio.

“Tornar al Palau ha estat com tornar a casa i tot resulta molt familiar perquè ja coneixia a la majoria de la plantilla de la meva primera etapa al Club”, deia satisfet Sergio González. “Ara ja estic ansiós per viure aquesta mateixa sensació amb les grades plenes i els Dracs animant per acabar de sentir-me del tot jugador del Barça i sentir que he complert del tot el somni i l’objectiu que perseguia quan vaig marxar fa cinc anys”, s’il·lusiona. Sobre els tres gols que va marcar en els dos partits, Sergio reconeix que “he millorat en l’aspecte golejador i espero aportar en aquest i tots els altres aspectes del joc el meu granet de sorra per ajudar a guanyar tots els títols possibles, que és el que volem”, remata Sergio.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut